25n
Orgull
Orgull

Hui XIX carrera popular Galápagos

Hui XIX carrera popular Galápagos
29/01/2017 -

Hui, de 9.00 a 10.00 h, té lloc la vint-i-novena edició de la Carrera Popular Galápagos. Per este motiu, la Regidoria de Mobilitat Sostenible ha organitzat un operatiu per a garantir la seguretat dels vianants i la fluïdesa del trànsit.

El recorregut pasa per carrers principals com Tres Creus, avinguda del Cid, Arxiduc Carles i Tres Forques. Estarà prohibit estacionar a l’avinguda de les Tres Creus, al tram comprés entre el carrer de la Segona República Espanyola i el carrer de Torrent, com també al carrer dels Hostalers –al tram adjacent a l’avinguda de les Tres Creus fins al carrer dels Fogainers–, des del dissabte 28 a les 23.30 h fins al diumenge a les 12.00 h.

D’altra banda, es tallarà el trànsit en l’avinguda de les Tres Creus en els dos sentits, entre Tres Forques i Arxiduc Carles, des de les 7.00 h del diumenge fins a les 11.30 h aproximadament.

Amb esta veterana prova comença el Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València, que per a molts corredors forma part de la preparació per a la Marató de la ciutat des que el Club d’Atletisme Galápagos la va instaurar. En esta ocasió, la distància és de 6.315 metres.

Els atletes comptaran amb servici de vestuari, pàrquing per a bicicletes i reciclatge de botelles de plàstic, entre altres coses.

Es pot consultar el plànol adjunt i qualsevol incidència i informació en el Centre de Gestió de Trànsit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 5 =