25n
25N
25N

Hui s'inicien les matrícules de les Escoles Esportives per a xiquets amb la novetat de la inscripció on line

05/09/2016 -

Tal com ha succeït en les matrícules dels cursos d’adults de les Escoles Esportives Municipals, enguany, les inscripcions dels cursos per a xiquetes i xiquets fins a 15 anys, també podran realitzar-se, a partir de hui, en línia a través de la pàgina web municipal, www.burjassot.org.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha apostat per esta modalitat de matrícula per a evitar les llargues cues que es generaven en el moment de les inscripcions, donant la possibilitat de realitzar les mateixes directament des de casa a través de la web municipal.

Els requisits per a matricular-se en línia, són els mateixos que en el cas de les matrícules d’adults, ja que és necessari passar per la Casa de Cultura, per la Biblioteca o pel Servici d’Informació, per a comprovar que les dades existents siguen correctes, sent imprescindible que el número de telèfon mòbil estiga actualitzat per a poder realitzar la matrícula per internet. El pagament de la matrícula en este cas es podrà fer amb targeta o bé amb carta de pagament en el banc. En este últim cas, és necessari portar el justificant de pagament al Poliesportiu Municipal una vegada fet l’ingrés del curs.

Les persones que així ho desitgen, també podran fer la seua matrícula de manera presencial. En este cas, les matrícules es faran amb repartiment previ de números, a partir del 2 de setembre, en les dependències del Poliesportiu Municipal a partir de les nou del matí. Cada número serà una cita prèvia i permetrà realitzar dues inscripcions. En el número s’indicarà a partir de quina hora es pot fer efectiva la matrícula, evitant així també les cues d’espera. El pagament, en este cas, es podrà fer en efectiu, amb targeta o per mitjà de carta de pagament. Si es tria l’última modalitat, és necessari portar el justificant de pagament al Poliesportiu Municipal una vegada fet l’ingrés del curs. L’horari de matrícula presencial, en el Poliesportiu, serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

En ambdós casos, en línia i presencial, les matrícules no formalitzades caduquen als 5 dies.

Enguany per a xiquetes i xiquets, la Regidoria ha programat com a novetat, el curs de Funky que s’unix als d’Atletisme, Minibàsquet, Preesport, tant en el Pavelló com en el Col·legi Villar Palasí, Handbol, Futbol Sala, Gimnàstica Aeròbica, Rítmica i Coreogràfica, Karate, Tenis, Patinatge, Natació Sincronitzada i Waterpolo. En el cas de les inscripcions d’estes dos últimes modalitats esportives, les matrícules es realitzaran en la Piscina Coberta a partir del 19 de setembre. La modalitat de rítmica també podrà impartir-se, com en el cas de preesport i sempre que hi haja suficients alumnes per a realitzar l’activitat, en el Col·legi Villar Palasí.

Els cursos esportius per a xiquetes i xiquets tenen un preu de 52EUR i tots ells tenen diferents horaris i dies de realització que es pot consultar tant en el fullet informatiu elaborat des de la Regidoria d’Esports com en la mateixa web municipal en el moment de realitzar la matrícula.

En el cas de família nombrosa, l’import és del 50% i tenen bonificació especial del 100% les Famílies Nombroses Especials. És necessari, en el moment de la matrícula, aportar el Llibre de Família Nombrosa vigent.

Tota la informació sobre els cursos, horaris, dies, espais de realització…es pot consultar en www.burjassot.org en el moment de la matrícula o en l’esmentat fullet editat per la Regidoria d’Esports.

A partir del 19 de setembre les persones empadronades en altres municipis podran sol·licitar places en les activitats que queden vacants. És necessari aportar el DNI original o còpia de l’alumne o el seu representant legal en el cas que no tinga el mateix.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − quinze =