25n
25N
25N

Hui es presenta Ryley Walker en la Sala 16 Toneladas

El cantant Ryley Walker, hereu de la música de Jackson C. Frank i Pentagle, es presenta esta nit en la Sala 16 Toneladas. Amb tan sols 26 anys el també guitarrista, que va començar la seua carrera musical independent a Chicago, ha publicat tres EP’S i cinc discos.

L’últim d’ells és Golden Sings That Have Been Sung, el disc de 9 cançons que presentarà a València. Ryley Walker conrea sons amb rivets folk amb un excel·lent domini de la guitarra, en un tipus de música que a poc a poc capta a més seguidors de l’escena indie anglosaxona.

Malgrat la seua joventut, les seues cançons evidencien l’experiència que té amb la guitarra —la major protagonista en els seus discos— i l’esforç que ha posat estos anys a conrear un estil que naix dels seus primers passos en l’escena musical d’Illinois.

El cantautor va créixer en Rockford i ha assegurat en entrevistes que es va involucrar en la música després de fer una banda punk inspirat en els vídeos de skateboarding. Esta nit, els seus suaus concordes transportaran a un món de meditació, tranquil·litat i èxtasi que recorda a llegendes com Nick Drake o Elliott Smith.

Lloc: Sala 16 Toneladas (Ricardo Micò 3, València)

Data: Dilluns 21 de novembre, 21.00 hrs

Preu: 15€

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =