caixa popular

Hui arriba Benimarket pop up & fun

Hui arriba Benimarket pop up & fun
11/12/2016 -

Benimarket pop up & fun és un mercat que es fa el segon diumenge de cada mes amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial de Benimaclet. La idea sorgeix a partir de les conclusions fruit de les reunions que es van convocar des de l’ajuntament de València per la necessitat d’aquesta dinamització comercial i cultural del barri.

benimarket_cartel_okBenimarket pop up & fun és una iniciativa on es reuneixen comerços, artistes, dissenyadors i artesans els quals exposen les seues creacions en el món de la decoració, complements, moda, llibres, vinils, etc. Amb motiu del mercat es desenvolupen al mateix temps i en la mateixa ubicació un altre tipus d’activitats com a tallers, música, actuacions i activitats infantils. Els objectius són a més de dinamitzar l’activitat comercial, crear un punt de trobada i reunió entre la gent del barri de Benimaclet i altres barris de la ciutat.

L’entorn perfecte per a aquest mercat és la Plaça de Benimaclet, el cor del barri, amb un gran espai per als vianants per a realitzar tot tipus d’activitats. La finalitat d’aquest projecte és que servisca com a revulsiu per a millorar la situació dels comerços del barri, així com perquè els ciutadans de València coneguen Benimaclet i les activitats culturals que ofereix, llocs a visitar en el barri, un comerç interessant en els seus carrers i que deixen de pensar que aquest barri està lluny.

En concret, hui teniu una oportunitat de visitar-ho de 11 a 15 hores en la seua primera convocatòria. Recordeu a més que Benimarket pop up & fun, és el segon diumenge de cada mes amb una activitat central que és el mateix mercat i altres secundàries de temàtica cultural.

cabecera

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + vint =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018