25n
25N
25N

Huete: 'Des de la Generalitat treballem per a consolidar la gastronomia com a producte amb identitat que projecte la imatge de la Comunitat'

10/06/2016 -

La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha destacat que des de la Generalitat “estem treballant per a consolidar la gastronomia com a producte amb identitat cultural que projecte la imatge de la Comunitat Valenciana, configurant un producte gurmet, associant gastronomia amb promoció de productes agroalimentaris i reforçant el seu paper complementari d’altres productes turístics”.

La directora general ha realitzat estes declaracions durant l’acte de lliurament de premis del 42é Concurs Internacional de Fideuà de Gandia i Gastronomia. Un concurs en el qual han participat 45 cuiners de tot el món i que s’ha convertit en l’esdeveniment gastronòmic per excel·lència de la capital de la Safor.

Huete ha assenyalat que la gastronomia “s’ha convertit en un valor fonamental de la nostra oferta turística, i se situa en l’actualitat entre els sis primers motivadors principals de la visita a la Comunitat Valenciana”.

Segons la directora general “la gastronomia és un dels nostres millors atributs i gaudix d’un enorme prestigi i reconeixement internacional”, a més, ha afegit que “hem d’aprofitar els nostres excel·lents recursos gastronòmics per a projectar una imatge més rica i diversa potenciant la gastronomia com un element diferenciador”.

Durant la seua intervenció, la directora general de Turisme ha recordat que des de la Generalitat “estem treballant per fomentar la innovació associada a la gastronomia”. En este sentit, ha fet referència al laboratori de cuina de l’Invat.tur i a la Xarxa de CdT, “projectes que diàriament ens ajuden a potenciar la gastronomia de la Comunitat com a element de diferenciació turística”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 15 =