25n
25N
25N

Els alumnes del col·legi Cervantes d'Alboraia estrenen un hort urbà implementat per IKEA València Alfafar

Els alumnes del col·legi Cervantes d'Alboraia estrenen un hort urbà implementat per IKEA València Alfafar
31/03/2017 -

Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia i Carmen Spínola, directora de IKEA València Alfafar, han inaugurat aquest matí un nou hort urbà implementat per la companyia en el Col·legi Públic Cervantes d’Alboraia, gràcies al voluntariat prestat per 40 empleats, socis IKEA FAMILY i més de 20 famílies involucrades des de l’AMPA, i amb una inversió de prop de 10.000 euros en mobiliari i recursos per part de la tenda.

Aquest nou espai forma part del projecte d’implementació d’horts urbans que IKEA València Alfafar ha vingut desenvolupant en els últims mesos en patis escolars de València i la localitat d’Alfafar, on s’han implementat altres sis horts. Fins al moment, el projecte conjunt ha comptat amb el suport total de més de 150 voluntaris i la donació de mobiliari d’hort i recursos per part de IKEA per valor total de prop de 60.900 euros.

La iniciativa dóna resposta als desitjos i necessitats identificats durant els tallers que IKEA va posar en marxa en col·legis amb xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social de la província i que s’impartien cada dos mesos.

Durant la presentació, l’alcalde d’Alboraia Miguel Chavarría, ha assenyalat: “Hem cedit l’espai a l’associació de pares i mares perquè desenvolupen aquestes iniciatives que ajuden al fet que els més xicotets coneguen de prop l’horta”.

Carmen Spínola, per la seua banda, ha destacat: “A través d’aquest tipus d’espais tenim l’oportunitat d’oferir als més xicotets un lloc en el qual inspirar-se i desenvolupar coneixements i competències d’una forma natural, oberta i divertida, en classes impartides a l’aire lliure. Estem molt orgullosos i esperem que aquest nou espai ens donen molts somriures i bons moments per als alumnes, pares, mares, voluntaris i professorat del centre”.

Durant l’acte d’inauguració també ha estat present la direcció del col·legi així com alguns dels 370 alumnes que es beneficiaran d’aquestes noves instal·lacions on està previst que es desenvolupen, a més, activitats educatives entorn del món de la naturalesa i les matemàtiques, i també lúdiques, com a sessions de contacontes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 17 =