25n
25N
25N

El 90% de la plantilla d'examinadors de Trànsit de la Comunitat Valenciana secunda la vaga, segons CSIF

El 90% de la plantilla d'examinadors de Trànsit de la Comunitat Valenciana secunda la vaga, segons CSIF
10/12/2018 -

El 90% de la plantilla d’examinadors de Trànsit a la Comunitat Valenciana, composta per 86 efectius, ha secundat la vaga, en la primera de les deu jornades de parades prevites, segons ha assenyalat el sindicat CSIF en un comunicat.

Sobre aquest tema, CSIF urgeix al fet que s’execute la partida pressupostària que contempla l’increment del complement específic per a examinadors, que vé en la Llei de Pressupostos de l’Estat, per a posar fi a la vaga.

En la província de València estan cridats a participar en la vaga els 33 examinadors existents, ja que hi ha dos places vacants, i els tres coordinadors, a més dels sis examinadors de l’Oficina Local d’Alzira i el seu coordinador.

El sindicat assenyala que en la província d’Alacant duen a terme la seua tasca 32 examinadors i dos coordinadors; i a Castelló, sis examinadors i la persona que els coordina. La primera jornada s’està desenvolupant hui amb més del 90% de seguiment, segons les dades recaptades, i en casos com el d’Alzira, de fins al 100%. La vaga està prevista fins al divendres 21.

La central sindical explica que la solució passa per executar abans que concloga l’any la partida prevista per a abonar el citat complement específic promés al col·lectiu d’examinadors. CSIF reclama a la Comissió Executiva Interministerial de Retribucions que agilitze el procediment.

Aquesta protesta pot provocar la suspensió d’unes 500 proves en la província de València i de prop d’un miler en tota la Comunitat Valenciana cada jornada, per la qual cosa en la suma dels deu dies de vaga podria registrar la xifra de 10.000. CSIF adverteix de l’impacte que causarà, tant en les persones afectades de manera directa com en professionals indirectament damnificats, cas de les autoescoles.

Més informació

mostra viva

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =