caixa popular

Vaga d'ambulàncies al País Valencià

Adruki

Vaga d'ambulàncies al País Valencià
03/07/2018 -

El servei de transport sanitari arranca hui una vaga general indefinida a la Comunitat Valenciana. La vaga està convocada pels sindicats UGT i CCOO.

L’Associació d’Empresaris d’Ambulàncies de la Comunitat Valenciana (ACVEA) ha volgut ressaltar que porta més de 30 anys prestant servei al sector de la sanitat pública i que la seua màxima preocupació ha sigut la de poder garantir en tot moment l’adequada atenció dels seus pacients i usuaris, que no han de veure’s perjudicats per aquest moviment.

En aqueix context, s’han establit uns serveis mínims del 100% quant al Servei d’Atenció Mèdica d’Urgència (SAMU), del 80% en l’activitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i del 60% relatius a l’activitat ordinària. Concretament, la dotació serà de 136 vehicles per a transport sanitari urgent (Suport Vital Bàsic i Servei d’Atenció Mèdica d’Urgència), i de 317 vehicles per a transport sanitari no urgent. Per tant, vol remarcar que quedaran coberts els serveis essencials d’assistència mitjançant el transport sanitari urgent de malalts i accidentats que presten les empreses del ram.

L’ACVEA ha volgut destacar que des de la representació empresarial s’han complit els termes pactats en tot moment. En aqueix sentit, també ha volgut manifestar la seua predisposició i el seu desig que es puguen reprendre les negociacions dins de la normalitat.

Durant l’any 2017, la mitjana de serveis diaris prestats a la Comunitat Valenciana ha sigut de més de 4.000, entre urgències, altes hospitalàries, consultes externes i rehabilitacions, entre un altre tipus d’intervencions. Dins d’aquestes, els serveis urgents van representar prop del 19%.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC