25n
Orgull
Orgull

Hui comença la campanya "Listen València” que aposta per promocionar València com a destinació musical

La campanya està enfocada a promocionar l’oferta musical a València en els pròxims mesos, en els quals es duran a terme més de 100 concerts

Hui comença la campanya "Listen València” que aposta per promocionar València com a destinació musical
21/07/2021 -

Hui s’ha presentat la campanya “Listen València“, que té l’objectiu de posicionar la ciutat de València com a destinació turística musical, una campanya en la qual participa, a més d’Ajuntament de València, Turisme Comunitat Valenciana i diferents associacions musicals.

El regidor de Turisme, Emiliano García, ha afirmat que “és una campanya que pretén valorar la música en directe i donar suport a eixa oferta musical que compleix amb totes les garanties i mesures de seguretat”, i ha destacat “la importància de continuar respectant els aforaments, les distàncies de seguretat, l’organització dels accessos, la digitalització de les entrades i la resta de normes que garanteixen la seguretat dels assistents”.

La campanya, que consta de cartells, anuncis sonors i un vídeo promocional, està enfocada a promocionar l’oferta musical a València en els pròxims mesos, en els quals es duran a terme més de 100 concerts i reforçar la imatge de València com a destinació musical. La campanya en l’àmbit visual tracta de vincular l’oferta musical amb entorns emblemàtics de la ciutat.

“Els cartells funcionen com un altaveu. És un missatge net i senzill, que es representa mitjançant una gràfica i permet associar la ciutat i la música, un missatge net i fàcil d’identificar” ha indicat el responsable de Music Republic, Rafa Adrián.

Listen València tracta d’unir sinergies entre el sector turístic de la ciutat de València i el sector musical, uns dels que més s’han vist afectats per la crisi sanitària, a través de la promoció de concerts i activitats musicals que servisquen com a reclam als turistes que visiten la ciutat de València.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha destacat “l’esforç que ha fet el sector musical per a adaptar-se i afrontar la pandèmia, i ha reivindicat la importància de la música com a estratègia turística de la ciutat de València i de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 18 =