caixa popular

Els hotels valencians entre els millor valorats pels turistes

Descobreix els deu hotels premiats en el concurs Travellers’ Choice de TripAdvisor

Els hotels valencians entre els millor valorats pels turistes
24/01/2018 -

Que el turisme a València està creixent, i que la Comunitat Valenciana s’està consolidant com una de les destinacions per excel·lència és ja un fet. No obstant això, al turisme valencià encara li queden moltes bones notícies per rebre, i un exemple d’això són els Travellers’ Choice de TripAdvisor. Uns premis, triats en funció dels comentaris i puntuacions dels usuaris de tot el món a través d’aquesta plataforma web, en els quals un total de 10 hotels valencians han sigut guardonats.

Les categories en les quals es concedeixen aquests premis són Top Hotels, Luxe, Hotels Econòmics, Xicotets Hotels, Millor Servei, Hostals i Pensions, Romàntics, Familiars, Tot Inclòs i, com a novetat, també la modalitat Millor Relació Qualitat – Preu, en la qual els hotels han de tenir almenys quatre estrelles, quatre bambolles de TripAdvisor i oferir tarifes per nit per davall del 20% del preu mitjà per a entrar dins d’aquesta categoria.

Espanya compta, en total, amb 176 hotels premiats, reconeguts pels usuaris. D’aquesta manera, la majoria dels guanyadors pertanyen a Andalusia, Catalunya, Illes Canàries, Illes Balears, Comunitat Valenciana i Comunitat de Madrid. Concretament, en la nostra comunitat autònoma, han sigut deu els hotels premiats, a escala europea i mundial, i 13 guardons en les diferents categories.

Així, en la categoria d’Hotels Familiars, el premiat ha sigut ‘Magic Natura Animal, Water Park & Polynesian Lodge Resort’ de Benidorm, que ha aconseguit alçar-se amb el primer lloc nacional, el cinqué a escala europea i el dotzé en l’àmbit mundial. Així mateix, en la categoria d’Econòmics, el ‘Benimar Apartments’ de Benidorm ha aconseguit l’11a posició d’Espanya, i l”Hotel Abaco Altea’ d’Alacant s’ha alçat amb la desena posició en la categoria de Romàntics.

Finalment, Hostals i Pensions ha sigut la categoria en la qual més establiments valencians han sigut premiats. En aquest sentit, ‘Cases Noves’ ha aconseguit el primer lloc a Espanya i el 14 d’Europa, ‘Casa Lanjarón’ el segon a escala nacional, ‘València Mindfulness Retreat’ el tercer, ‘Hotel La Escondida’ el dècim, ‘Finca El Otero’ la posició 14, ‘Casa Carrascal’ la 17 i, finalment, ‘Hotel Fetiche’ la 23.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris