25n
25N
25N

Els hotels de València de 4 i 5 estreles arriben al 90,3% d'ocupació al juliol

Metropol

Els hotels de València de 4 i 5 estreles arriben al 90,3% d'ocupació al juliol
05/08/2019 -

Els hotels de València de quatre i cinc estreles han superat les previsions inicials i ha aconseguit xifres “molt positives” el mes de juliol, en registrar una ocupació mitjana del 90,3 per cent, la qual cosa suposa 4,10 punts més que en el mateix mes de 2018, segons les dades recollides per BigDataHOSBEC en els establiments que pertanyen a l’associació.

D’aquesta forma, destaquen que s’ha mostrat el “bon posicionament” de la ciutat de València com a destinació vacacional en els mesos estivals. La major ocupació la van obtenir els establiments de quatre estreles, amb un 90,7%, mentre que els de cinc van registrar un 88,9%, ha assenyalat Hosbec en un comunicat.

Així mateix, per al mes d’agost, les previsions dels hotels d’HosbecValencia apunten al fet que durant la primera quinzena l’ocupació serà del 75,6%, encara que esperen que aquesta dada cresca amb les reserves d’última hora.

Quant al perfil dels turistes, el 77,5% van ser estrangers i el 22,5% nacionals. El mercat internacional, principal emissor per a València, va augmentar un 3% respecte a juliol de 2018, amb Regne Unit mantenint-se al capdavant del rànquing amb un 13,3% de quota de mercat, seguit d’Alemanya amb un 9,5%.

Per part seua, Holanda, que va superar al Regne Unit en els mesos d’abril i maig, ocuparia la tercera posició del rànquing amb un 9,2% de la quota de mercat; seguit dels Estats Units amb un 5,9%; Itàlia amb un 5,7%; França amb un 4,9%; Bèlgica amb un 4,4%; Suïssa amb un 3,2%; Polònia amb el 2,8%; Rússia amb el 2,5% i Portugal amb un 2,3%.

D’aquesta forma, la diversitat de mercats internacionals es consolida com “una de les grans fortaleses de València en el seu posicionament dins del mercat turístic”.

Aquest mes de juliol, el turisme britànic ha augmentat 6,26 punts respecte a 2018, un creixement que pot atribuir-se a la millora de les connexions aèries amb la destinació, que posicionen a Regne Unit com un mercat emissor cada vegada més a l’alça.

A més, el turisme alemany també ha crescut significativament respecte a 2018, amb un augment del 5,25; així com l’americà, mercat que fa un any a penes tenia representativitat als hotels d’HosbecValencia i que el juliol de 2019 obté una quota del 5,9%, situant-se en la quarta plaça del rànquing d’arribades internacionals, la qual cosa evidencia l'”èxit” de la ciutat en els seus esforços per millorar el seu posicionament als Estats Units.

En la mateixa línia, un altre mercat que ha incrementat la seua quota, encara que només en 0,5 punts respecte a l’any passat, és el rus, encara que no arriba a aconseguir les notables xifres del mes de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + onze =