25n
Orgull
Orgull

Hotelers lamenten que les Falles no generen reserves i que creuen que podrien perjudicar el sector de negocis

Hotelers lamenten que les Falles no generen reserves i que creuen que podrien perjudicar el sector de negocis
27/08/2021 -

La patronal hotelera Hosbec a València ha lamentat aquest divendres que les Falles de setembre no estan generant reserves, de fet, s’estima una previsió “per davall de qualsevol setmana de l’estiu” i fins i tot creuen que poden estar perjudicant el mercat hoteler de negocis per problemes de tràfic i corts de carrers, al mateix temps que temen que puguen provocar un repunt de contagis i portar a prorrogar les restriccions en vigor.

Segons ha assenyalat la patronal en un comunicat, la previsió d‘ocupació als hotels de la ciutat de València és d’un 51,5 per cent i només s’eleva fins al 55,7% davant el cap de setmana.

“La celebració de les Falles a València, en una data anòmala i amb un format complicat, no està generant cap atractiu turístic perquè el nivell de reserves hoteleres està fins i tot per davall del que hauria de ser habitual en aquestes dates”, lamenta Hosbec València.

Per a la patronal, “són les pitjors dades des de mitjan juny perquè cal remuntar setmanes fins a la 24 (del 14 al 20 de juny) per a trobar una dada d’ocupació com el que està previst registrar en la setmana vinent”.

Al seu judici, la celebració d’unes festes de Falles “sense festius laborals, en dates anòmales i amb un format que exclou qualsevol classe de participació dels turistes, no és cap atractiu en aquests moments”.

“Fins i tot alguns hotels estan reportant cancel·lacions de reserves del mercat de negocis pels inconvenients de tràfic, carrers tallats i complicacions en els accessos als principals punts de la ciutat”, exposa Hosbec.

En aquesta línia, assegura a més que el sector turístic “està preocupat per quins poden ser els efectes d’aquestes festes en la incidència del coronavirus” a les portes d’alçar les restriccions, en vigor fins al 6 de setembre, i que “pogueren normalitzar el funcionament dels serveis turístics i hostaleria”.

Per a Hosbec, “sobrevola el risc que aquestes festes puguen causar un repunt de contagis i generar una pròrroga durant setembre i octubre de les restriccions amb els corresponents perjudicis per al turisme”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =