25n
25N
25N

L'Hospital de Manises rep més de 1.000 dibuixos i cartes d'ànim a pacients i sanitaris

L'Hospital de Manises rep més de 1.000 dibuixos i cartes d'ànim a pacients i sanitaris
22/05/2020 -

Crear una actitud positiva, afavorir el benestar emocional i que l’entorn més pròxim “acompanye” als pacients hospitalitzats és l’objectiu de la campanya ‘Els teus ànims, la nostra medicina’, llançada per la Comissió d’Humanització del Departament de Salut de Manises (València).

Aquesta iniciativa ha rebut més de 1.000 dibuixos i missatges d’agraïment i d’ànim a les persones ingressades per coronavirus i professionals sanitaris, destaca el centre sanitari en un comunicat.

En la campanya, s’animava als més xicotets a enviar dibuixos i cartes d’ànim que l’Hospital ha fet arribar als seus destinataris. A causa del confinament, molts xiquets i famílies que han romàs llargues hores a les seues cases han aprofitat el moment per a fer dibuixos amb un missatge positiu i d’agraïment per al personal sanitari i les persones que estan hospitalitzats per aquesta malaltia.

Molts d’ells també han manat fotografies dels dibuixos penjant dels balcons per a animar al veïnat amb ells. A més, diversos col·legis s’han unit a aquesta iniciativa involucrant de manera activa als seus alumnes. Així mateix, alguns dels menors han enviat cartes per a transmetre esperança als pacients i força a tots els sanitaris de l’hospital. Arc de Sant Martí i herois combatent al coronavirus han sigut els més rebuts al costat del lema “Tot anirà bé”.

ACTITUD POSITIVA

L’objectiu d’aquesta iniciativa és “facilitar als pacients hospitalitzats la proximitat del seu entorn més pròxim per a generar una actitud positiva, millorant el seu benestar i necessitats emocionals”, incideixen des del centre.

L’Hospital de Manises continua amb aquesta iniciativa, impulsada per la Comissió d’Humanització, perquè arriben als pacients els missatges d’ànims amb la finalitat de fer més agradables la seua estada i sentir el suport dels seus sers estimats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − quatre =