25n
25N
25N

L'Hospital La Fe entre els sis millors hospitals segons el Monitor de Reputació Sanitària

Set serveis clínics de La Fe se situen entre els cinc primers en la seua categoria i han rebut també aquesta placa commemorativa

L'Hospital La Fe entre els sis millors hospitals segons el Monitor de Reputació Sanitària
14/05/2019 -

L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València s’ha mantingut per segon any consecutiu en el sisé lloc del rànquing d’hospitals que duu a terme anualment el Monitor de Reputació Sanitària (MRS) per Merco. Per aquest motiu, la gerent de l’Hospital La Fe, la doctora Mònica Almiñana, ha rebut les plaques acreditatives d’aquesta posició per part de MERCO, organització del monitor empresarial de reputació corporativa en el qual s’inclou aquest monitor de reputació sanitària.

Tal com ha destacat la doctora Mònica Almiñana, gerent del Departament de Salut València La Fe, “estar en la 6a posició en el Monitor de Reputació Sanitària és molt important per a l’hospital, ja que ens situa en molt bona posició en la percepció de personal sanitari, associacions de pacients i periodistes especialitzats en salut en l’àmbit nacional, que són els qui responen a les enquestes i ens situen en tan alta posició”.

Per part seua, José María San Segundo, director mèdic del MRS, ha destacat la profunditat d’aquest estudi, “que ha vingut a realitzar una vertadera radiografia de la sanitat espanyola i ha agraït públicament la col·laboració dels centres sanitaris avaluats, ja que més de 100 grans hospitals espanyols han proporcionat totes les seues dades de gestió i GRDs permetent una avaluació objectiva sense precedents en l’SNS”.

En aquest sentit, segons els resultats d’aquest monitor, l’Hospital La Fe ha pujat en aquesta edició llocs en el rànquing en els serveis clínics de Cardiologia, Aparell Digestiu, Obstetrícia i Ginecologia, Oncologia Mèdica i Reumatologia. De la mateixa manera, en el cas concret dels serveis d’Aparell Digestiu, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Farmàcia Hospitalària, Hematologia i Obstetrícia i Ginecologia, La Fe està entre els cinc primers del rànquing. A més, enguany s’ha incorporat com a novetat la categoria d’Al·lergologia en la qual La Fe es troba en quart lloc. Aquests set serveis clínics han recollit també les seues plaques commemoratives del rànquing de 2018.

Per a enguany, en la seua cinquena edició, la mostra ha comptat amb 5.656 enquestes a través de les quals s’ha avaluat als actors del sistema sanitari a partir de tres valoracions: la primera, la valoració realitzada per gerents i directius d’hospitals, professionals mèdics (metges especialistes i metges de medicina familiar i comunitària); la segona la valoració dels gerents i responsables d’hospitals, directius de laboratoris (novetat 2018), els infermers, responsables de farmàcia hospitalària, associacions de pacients, així com els periodistes i informadors de salut sobre la base de 13 variables de reputació per als serveis clínics. Totes aquestes valoracions estan contrastades amb la tercera anàlisi de més de 180 indicadors objectius de 2.280 serveis clínics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 14 =

museo prehistoria
museo prehistoria