25n
25N
25N

La Fe rep sis primers premis en els 'Best Spanish Hospitals Awards'

La Fe rep sis primers premis en els 'Best Spanish Hospitals Awards'
27/09/2019 -

L’Hospital La Fe de València ha guanyat sis primers premis en els Best Spanish Hospitals Awards (BSH), concretament en les categories clíniques de ‘Global de resultats’, ‘Aparell Digestiu i Hepatopancreàtic’, ‘Aparell Múscul Esquelètic’, ‘Aparell Respiratori’, ‘Malalties Infeccioses’ i ‘Sistema Nerviós’. A més, ha rebut un diploma que situa al centre com un dels tres millors hospitals públics espanyols en Diagnòstic de la Dona.

L’organització ha fet lliurament d’un total de 60 primers premis i 120 diplomes. Els guardons s’han estructurat en deu categories i sis grups d’hospitals, tenint en compte la diversitat de processos clínics prevalents d’actuació en cada grup d’hospitals. En concret, l’Hospital La Fe es trobava dins del grup d’Hospitals Públics Grans Alta Tecnologia, ha explicat la Generalitat en un comunicat.

A l’acte de lliurament han assistit el director mèdic del Departament de Salut València La Fe, el doctor Manuel Ballester, i la directora d’Infermeria d’Atenció Primària Departament de Salut València La Fe, Mª José Lloria, que han agraït i dedicat aquests premis a tot el personal de la Fe.

Es tracta de la celebració de la primera edició dels premis Best Spanish Hospitals Awards, organitzats per Higia Benchmarketing i ASHO, amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA). El certamen ha reunit un total de 80 hospitals espanyols, 43 d’ells públics i 37 privats d’Andalusia, Canàries, Madrid, Múrcia, Comunitat de València, Navarra, País Basc, Castella i Lleó, Galícia i Catalunya, amb la finalitat de posar en valor la seua eficiència, adequació i qualitat assistencial.

Aquests tres aspectes han sigut valorats i estudiats a través de 250 indicadors del servei d’analítica comparativa del sistema d’Higia Benchmarketing, i els corresponents resultats obtinguts a partir de les dades de la seua plataforma d’anàlisi ‘Benchmarketing Sanitari 3.0’ per a atorgar els premis.

L’Hospital La Fe és un centre amb 50 anys d’història, integrat en el Departament de Salut València La Fe i que compta amb 20 centres d’Atenció Primària, quatre Punts d’Atenció Continuada i un centre d’Especialitats.

Es tracta de l’hospital públic de referència per als més de cinc milions d’habitants de la Comunitat Valenciana. Disposa de 1.000 llits d’aguts i crítics i destaca per la seua activitat de referència, l’alta professionalitat de les seues prop de 7.000 treballadors i el seu equipament d’alta tecnologia.

A més, atén més de 3.000 pacients diaris en consultes externes, 1.000 pacients hospitalitzats i més de 700 en Urgències. Disposa de 20 unitats de referència acreditades pel Sistema Nacional de Salut i 3 xarxes Europees de Referència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 9 =