caixa popular

Javier López: 'Juntament amb l'equip humà i les instal·lacions, la tecnologia mèdica conformen els pilars d'IMED València'

12/06/2017 -

El nou Hospital IMED València, situat en la localitat de Burjassot, és un exemple d’innovació. Pioners en la utilització de tecnologia d’avantguarda, i amb un equip mèdic de professionals, la qualitat d’atenció al pacient està més que assegurada.

El Dr. Javier López, director mèdic d’IMED València, ens ha obert les portes d’aquest hospital per a explicar-nos, amb més detall, el treball que realitzen i les tècniques que utilitzen en l’Hospital IMED València.

Què pot oferir l’Hospital IMED València?

IMED València posa a la disposició del sistema sanitari una superfície de més de 37.000 m2 destinats a cuidar la salut i el benestar de tots els seus pacients. IMED València és un hospital general que atén la pràctica totalitat d’especialitats mèdiques. El nostre hospital compta amb servei d’urgències 24 hores, UCI (incloent-hi UCI neonatal i pediàtrica), una àrea de diagnòstic avançat per imatge i unitats mèdic quirúrgiques especialitzades que ofereix les tècniques diagnòstiques més innovadores. L’hospital disposa de 185 habitacions individuals, més de 100 despatxos destinats a consultes externes i 15 quiròfans.

Obrim al públic a la fi del mes de febrer amb quasi la totalitat dels serveis en funcionament, a excepció de la unitat de medicina nuclear i radioteràpia oncològica que arrancaran en els pròxims mesos. Hem tancat acords amb les principals companyies asseguradores nacionals i internacionals pel que estem al servei tant dels usuaris d’assegurances mèdiques com de qualsevol pacient privat.

Què ho fa diferent de la resta d’hospitals?

IMED València arriba després de quasi vint-i-cinc anys sense que es construïsca un hospital privat a València. La nostra arribada coincideix amb un canvi en la forma d’entendre i gestionar la salut. En aquest context, IMED València és un nou concepte d’hospital privat enfocat precisament a col·laborar amb les persones en la gestió del seu benestar i la seua salut. Sota aquesta filosofia IMED València s’ha configurat seguint tres pilars del sistema de gestió: Un equip professional integrat i en exclusiva; la tecnologia més avançada i innovadora per a una medicina de precisió i un marc d’instal·lacions orientades a l’eficiència i l’atenció personalitzada.

Un altre dels nostres valors diferencials dins de l’oferta de la sanitat privada de la Comunitat Valenciana és que hem configurat els principals serveis de l’hospital com a pediatria, obstetrícia i ginecologia, cardiologia o la unitat de l’aparell locomotor, de manera que tractem al pacient de forma multidisciplinària i en un únic espai. Aquesta manera de treballar coordinada dels diferents professionals ens permet obtenir diagnòstics més precisos i els millors resultats en el menor temps possible.

Quins aspectes teniu en compte a l’hora de l’atenció al pacient?

En IMED València tot, equip mèdic, instal·lacions i tecnologia, està pensat perquè cada pacient estiga en l’hospital exclusivament el temps necessari i que la seua estada en l’hospital, siga en urgències, consultes externes o hospitalització, siga la més grata possible. Per això, el centre hospitalari ha sigut dissenyat per a aconseguir que el pacient siga atés de forma global i que puga rebre tota l’atenció que precise en un únic centre i sense necessitat de passejar d’un lloc a un altre.

Un altre dels nostres elements diferencials a l’hora d’atendre al pacient és que volem ser un hospital sense papers. Per això hem creat una plataforma de serveis en línia i una app pròpia que permet, entre altres coses sol·licitar cites mèdiques amb sincronització d’agendes en temps real, accedir a les històries clíniques en qualsevol part i en qualsevol moment, geolocalitzar-se davant la necessitat de sol·licitar una ambulància, o accés als medicaments i l’administració prescrita pels professionals dels centres de IMED.

Parla’ns de les últimes tecnologies incorporades al grup IMED, com el robot Da Vinci XI.

Juntament amb l’equip humà i les instal·lacions, la tecnologia mèdica conformen els pilars de IMED València. En aquest sentit, fa unes setmanes presentarem la nostra unitat de cirurgia robòtica amb la incorporació del robot Da Vinci XI, que és l’únic d’aquestes característiques disponible actualment en la sanitat de la Comunitat Valenciana, tant privada com pública, i que ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros. El sistema robòtic Da Vinci és considerat la tecnologia més sofisticada i innovadora de cirurgia mínimament invasiva disponible en l’actualitat a tot el món. Per cirurgia robòtica Da Vinci s’entén l’última evolució de la cirurgia mínimament invasiva, posterior a la laparoscòpia, en la qual el cirurgià no opera amb les seues mans, sinó manipulant un robot a distància, romanent assegut en una consola instal·lada dins del quiròfan.

Arrancarem amb les especialitats de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Urologia i Ginecologia.

Però a més d’aquesta unitat de cirurgia robòtica, podem destacar la tecnologia que hem incorporat en altres àrees com la unitat de diagnòstic per imatge, fonamental a l’hora de donar diagnòstics precisos que permeten ajustar tant la planificació com l’abast dels tractaments. Per això, l’hospital ha incorporat la ressonància magnètica de 3 tesles més avançada del mercat, amb tecnologia “ambient experience”. Aquest equip incorpora imatge i so durant les proves de diagnòstic, la qual cosa redueix de forma notable la por i l’ansietat que pot provocar en alguns pacients. Comptem també amb una altra RM d’1,5 tesla, 1 TAC multicorte, 1 TAC dental i ecògrafs d’última generació en les diferents especialitats. Així mateix, IMED València compta amb una sala d’intervencionisme vascular, hemodinàmica, electrofisiologia i neurorradiologia, així com radiologia convencional, mamografia 4D, densitometria òssia.

En els pròxims mesos es posarà en funcionament la unitat de radioteràpia oncològica amb tecnologia d’avantguarda, que disposarà d’accelerador lineal, braquiteràpia i servei de medicina nuclear.

Quins són els valors del grup IMED?

El grup IMED hospitals compta amb un equip de més de 1.000 professionals que treballen en els 5 centres sanitaris d’Alacant i València per a cuidar de la salut dels seus pacients. Els valors d’ IMED hospitals es defineixen en 3 punts:

Orientats i compromesos amb el pacient. Compromesos amb una forma de treballar més justa amb cadascuna de les persones que passen per IMED, perquè són ells el motiu i el centre de la nostra activitat. El nostre objectiu és que cada pacient reba l’atenció precisa, en el moment precís, per part del professional precís.

Orientats cap a la qualitat. A través d’una actitud proactiva i amb l’objectiu de millorar dia a dia el servei que prestem en qualsevol àmbit de la nostra activitat. Creiem en la idea que els detalls marquen la diferència.

Orientats a la innovació i la tecnologia. La Innovació Mèdica (I+MED) com a eix diferencial de la nostra proposta sanitària. Alhora, la tecnologia com a element facilitador de la relació amb el pacient i totes les persones que interactuen amb IMED en la seua activitat diària siguen pacients, familiars o col·laboradors de qualsevol tipus.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris