caixa popular

Ángel Gómez: 'IMED València vol ser una opció de qualitat per als ciutadans'

Aquest centre compta amb noves instal·lacions, i tecnologia avançada

Ángel Gómez: 'IMED València vol ser una opció de qualitat per als ciutadans'
12/05/2017 -

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració del nou hospital IMED València, situat en la localitat valenciana de Burjassot. Un acte al qual no ha volgut faltar Ángel Gómez, Director General del Grup IMED Hospitals, Rafa García, Alcalde de Burjassot, així com la Consellera de Sanitat i Salut Universal, Carmen Montón.

Robot cirujanoA més, a l’acte han assistit més de 200 convidats procedents del sector sanitari, de les principals companyies asseguradores i representants institucionals, de València i Burjassot, que han pogut conéixer de primera mà les instal·lacions. I és que aquest modern hospital compta no solament amb una tecnologia avançada, sinó també amb un quadre mèdic que garanteix la professionalitat i la qualitat del servei.

Fa uns dies, València Extra us informava de la nova Unitat de Cirurgia Robòtica de l’hospital IMED, que ha incorporat el robot Da Vinci XI. Un ‘cirurgià robot’ amb quatre braços robotitzats que s’encarreguen de fer la incisió, tallar i suturar, mentre el cirurgià ho controla des d’una consola. Aquesta nova tecnologia ha sigut una de les quals s’han ensenyat als assistents a aquest esdeveniment.

L’engegada de IMED València ha suposat una inversió superior als 75 milions d’euros. En els dos mesos que porta obert al públic, IMED València ha atés ja a més de 8.000 pacients.

L’acte d’inauguració començava amb les paraules del Director General del Grup IMED Hospitals, Ángel Gómez. ‘Des del 2004, hem sigut l’única empresa privada que ha construït i ha posat en funcionament hospitals en la Comunitat. L’hospital que hui inaugurem és una mostra de la capacitat de treball i voluntat de superació de tots els que treballem en IMED hospitals. IMED València es convertirà en una icona de la sanitat privada valenciana. La nostra vocació és ser una opció de qualitat per als ciutadans de València i que servisca per a millorar la qualitat de vida’.

Hospitales privadosA continuació, Rafael García, Alcalde de Burjassot, ha volgut felicitar a l’hospital IMED. ‘Estic molt orgullós de Burjassot. Gràcies a l’hospital IMED, el nostre municipi compta amb una àrea comercial, amb centres de referència i, ara, amb un hospital que no solament té unes instal·lacions boniques, sinó que ofereix un servei sanitari als veïns del nostre municipi’.

Per la seua banda, la consellera Carmen Montón també ha volgut destacar la labor d’aquest hospital. ‘Vull donar la benvinguda a l’hospital IMED a la sanitat valenciana. S’està recuperant la confiança a la Comunitat Valenciana, i això es demostra amb aquest tipus d’inversions que són econòmiques, però que també generen ocupació’.

Així mateix, la consellera de Sanitat ha volgut destacar que ‘els professionals de la sanitat són el cor del sistema sanitari. Per això, no solament hem destinat un pressupost del voltant de 6 milions d’euros en sanitat, sinó que traurem 3.600 places d’oferta pública per a apostar per l’estabilitat de l’ocupació en aquest sector. La sanitat privada ha de complementar-se amb la sanitat pública, no ser un substitut’.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 8 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018