caixa popular

La Fe ascendeix entre els hospitals més prestigiosos d'Espanya

L’Hospital La Fe de València es troba en el sisé lloc

La Fe ascendeix entre els hospitals més prestigiosos d'Espanya
29/11/2017 -

L’Hospital La Fe de València es troba en el sisé lloc entre els centres sanitaris més prestigiosos d’Espanya, i puja un esglaó més en el rànquing respecte al llistat que es va publicar en 2016 pel Monitor de Reputació Sanitària, que es realitza d’acord amb els resultats de 5.261 enquestes a professionals de la sanitat, pacients i experts.

L’Hospital Universitari La Paz de Madrid, així com la Clínica Universidad de Navarra continuen liderant els primers llocs en el rànquing de reputació. Una llista que es manté, pràcticament, sense canvis. I és que aquests dos hospitals comparteixen els primers llocs amb el Clínic de Barcelona o el 12 de Octubre de Madrid.

Així, tal com s’ha explicat en la presentació de l’estudi, els principals factors que es tenen en compte per a l’elaboració d’aquest llistat són els esforços en innovació i desenvolupament. Uns factors que han fet que La Fe de València puja un lloc més enguany. I és que aquest hospital valencià s’ha mantingut, sempre, en l’avantguarda de les tècniques de prevenció, diagnòstic i cura dels pacients.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris