25n
25N
25N

L'hospital de Requena, el més afectat per coronavirus de la Comunitat Valenciana

Encara que no és l’hospital que registra el major nombre de casos, la seua taxa per habitant supera la de tota la Comunitat Valenciana

L'hospital de Requena, el més afectat per coronavirus de la Comunitat Valenciana
15/04/2020 -

La Comunitat Valenciana ja supera els 9.000 casos positius per Covid-19. No obstant això, Requena és el departament més afectat pel coronavirus de tot el territori valencià. I és que encara que no és el que registra un major nombre de casos positius (352), si es té en compte la taxa per habitants, aquest hospital és el més afectat de la Comunitat Valenciana amb una taxa de 683,6.

Centrant-nos en la província de València, darrere de l’hospital de Requena se situa l’Hospital La Fe amb una taxa de 217,3, molt seguit de l’Hospital General de València i l’Hospital Dr Peset. Darrere d’aquests hospitals, que són els més afectats per taxa d’habitants, es troba Sagunt, Arnau de Vilanova – Llíria i el Clínic – La Malva-Rosa amb una taxa de 171,2.

Finalment, els hospitals que es troben en la part baixa del rànquing són el de Manises, La Ribera, Xàtiva – Ontinyent i, finalment, Gandia. No obstant això, que siguen els hospitals més afectats tenint en compte la taxa per habitants no significa que siguen els que més casos de Covid-19 atenen.

Els hospitals de València amb més casos de Covid-19

A la província de València, l’Hospital General és el que més casos positius per coronavirus està atenent amb un total de 760 i 90 persones mortes, seguit de l’Hospital La Fe amb 627 casos positius i 55 persones mortes per aquest virus. La tercera posició l’ocupa el Dr Peset amb un total de 570 casos. I és que en tractar-se dels hospitals més importants de la capital són també els que més pacients acullen.

El nombre de casos registrats en la resta d’hospitals és el següent: Clínic – La Malva-Rosa (592), Arnau de Vilanova – Llíria (566), La Ribera (364), Requena (352), Manises (328), Sagunt (281), Xàtiva – Ontinyent (212) i, finalment, Gandia amb 184 casos.

No obstant això, si es tenen en compte les dades de persones que han mort, a causa del coronavirus, als hospitals valencians, la situació varia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 8 =