25n
25N
25N

Hortensia Herrero entrega un milió de mascaretes a hospitals de València

Hortensia Herrero entrega un milió de mascaretes a hospitals de València
02/04/2020 -

La presidenta de la Fundació Hortensia Herrero, Hortensia Herrero, ha entregat a sanitaris d’hospitals de València un milió de mascaretes per a lluitar contra l’expansió de la Covid-19.

En concret, aquest material sanitari s’ha entregat a cinc centres valencians: l’Hospital de la Fe, l’Hospital General Universitari, l’Hospital Clínic, l’Hospital Doctor Peset i l’Hospital Arnau de Vilanova, ha indicat la fundació en un comunicat.

D’aquesta forma, la Fundació Hortensia Herrero “contribueix a donar resposta a una de les necessitats més reclamades pels sanitaris en les últimes setmanes per a lluitar contra l’epidèmia del coronavirus en la qual, igual que tota la societat, Hortensia Herrero està involucrada”. Aquesta acció s’ha pogut dur a terme gràcies al suport logístic i a la infraestructura de Mercadona, companyia propietat del seu marit, Juan Roig.

La mateixa Hortensia Herrero ha indicat que, en situacions tan difícils com les actuals, “una de les prioritats és estar al costat dels quals segueixen al peu del canó i treballant com a sectors essencials i crítics”.

“Som conscients del compromís social de la nostra fundació i, en aquests moments, la nostra responsabilitat és fer un pas més i col·laborar per a oferir mesures concretes amb les quals fer front a una crisi sanitària que amb una velocitat canviant està afectant la salut i al benestar econòmic i social del nostre país”, ha indicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =