Les hortalisses gegantes de '#HortAttack' recolzaran al xicotet comerç del centre en les seues noces de plata

Les hortalisses gegantes de '#HortAttack' recolzaran al xicotet comerç del centre en les seues noces de plata
28/11/2018 -

Les fruites i hortalisses gegantes de la campanya ‘#HortAttack’ de Mercavalència, que van ser reinterpretades per diferents artistes urbans, estan exposades en el centre de València per a col·laborar amb el 25 aniversari de l’Associació de Comerços València Centre, als qui recolzaran durant la campanya nadalenca.

L’exposició de les figures va començar aquest dilluns i es poden visitar en el carrer Cirilo Amorós, en la Plaça de la Mercé i en el carrer En Sanz de València, detalla Mercavalència en un comunicat.

‘#HortAttack’ va sorgir com un “crit d’auxili” de l’horta valenciana i els agricultors i agricultores que cada nit comercialitzen els seus productes en la Tira de Comptar i s’ha convertit en símbol de l’art urbà, que ara recolza al xicotet comerç.

Les obres originals van ser reinterpretades per sis artistes urbans, com Julieta XLF, Lolo, Animalitoland, Belén Segarra i I1000, els qui van crear ‘#HortAttack Reloaded’.

Des de la seua primera aparició el setembre de 2017, les obres han recorregut dotze poblacions de dins i fora de la Comunitat i han estat presents en més de vint esdeveniments atenent les peticions d’ajuntaments i organitzacions.

El president de Mercavalència, Carlos Galiana, ha considerat que és “molt gratificant veure l’afecte que desperta aquesta acció en favor de l’horta”. “Cada vegada que algú es fa una fotografia amb elles contribueix a visibilitzar els nostres productes de proximitat”, ha ressaltat Galiana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 8 =

Semana de la movilidad de valencia 2019
turismo salou
Torrent semana agricultura
liria