25n
25N
25N

Horaris i recomanacions dels supermercats a la Comunitat Valenciana

Es recomana mantenir un metre de distància en les cues, pagar amb targeta i prendre mesures d’higiene abans d’anar a fer la compra

Horaris i recomanacions dels supermercats a la Comunitat Valenciana

Davant l’estat d’alarma declarat pel govern espanyol i que es va posar en vigor este diumenge, alguns dels horaris dels supermercats s’han vist alterats a la Comunitat Valenciana per adaptar-se a la nova situació d’emergència. Les imatges visualitzades al llarg dels últims dies, en què les cues dels supermercats aglutinaven a centenars de persones arriscant-se a la transmissió del coronavirus, han obligat als mateixos supermercats a establir una sèrie de normes per controlar el contacte entre els compradors i entre els treballadors. Els supermercats reiteren que no hi ha problema d’abastiment i que s’han d’evitar les situacions d’aglomeració.

Entre altres mesures, destaquen el tancament abans d’hora de la majoria d’establiments, la distància d’un metre a les cues o la limitació de l’aforament. A més, els diferents establiments recomanen acudir una sola persona de la família a la compra, si és possible que no estiga en el llindar de màxim risc de contagi, la utilització de guants i desinfectants i evitar pagar amb efectiu.

HORARI DELS SUPERMERCATS A VALÈNCIA

Mercadona: Horari de 9 a 20 hores. Els diumenges i festius romandrà tancat. Hi haurà control d’accés al supermercat per evitar les aglomeracions i s’haurà de respectar la distància mínima d’un metre en les cues. Hi haurà aforament limitat i, quan aquest se sobrepasse, no es podrà entrar. Queden suspeses les compres per Internet, excepte aquelles que hagen estat tramitades amb èxit anteriorment. El personal del supermercat prendrà mesures de prevenció de contagi.

Consum: Horari de 10 a 20 hores. Consum no permetrà que una mateixa persona compre sis articles del mateix producte, i advoca per la racionalitat a l’hora de comprar. L’aforament màxim serà de 40 persones i, en els establiments amb dues portes, només romandrà oberta una. Amb l’adaptació de l’horari tractaran de reduir l’estrés del personal i guanyar temps per reposar els productes.

Carrefour: Horari de 10 a 21 hores. Només obrirà la zona d’alimentació i tancarà una hora abans de l’habitual. Respecte al servei online, Carrefour limita aquest tipus de compra als col·lectius més necessitats (persones de mobilitat reduïda, embarassades, etc).

El Corte Inglés: Horari de 10 a 20 hores de dilluns a dissabte i d’11 a 20 hores els diumenges. Les zones d’alimentació i de productes de primera necessitat romandran oberts.

LIDL: Horari de 9 a 21:30 hores de dilluns a dissabte i de 9 a 15 hores els diumenges.

Aldi: Horari habitual de 9 a 21:30 hores.

Alcampo: Horari de 9 a 23 hores.

Dia: Horari de 9 a 21 hores.

Kuups: Horari de 9 a 22 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

caixaontinyent
paterna