25n
25N
25N

Metrovalencia restableix aquest dilluns els horaris habituals de metro i tramvia

Metrovalencia restableix aquest dilluns els horaris habituals de metro i tramvia
02/09/2019 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restableix aquest dilluns, després del període estival, els horaris habituals de Metrovalencia, segons ha informat l’administració autonòmica en un comunicat. Així, ha destacat que els nous horaris permetran augmentar el nombre de trens en circulació.

Aquesta mesura afecta tant a les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana a la província de València.

Amb els horaris d’estiu es va modificar la freqüència de pas dels serveis de dilluns a divendres. D’aquesta manera, quedava igual als dels dissabtes de la resta de l’any encara que amb reforços al juliol en les Línies 1 i 2 a primeres hores del matí i del migdia per a facilitar els desplaçaments al treball o per a realitzar gestions, ha explicat la Generalitat.

L’administració valenciana ha assenyalat que la programació de serveis d’estiu no ha afectat els dissabtes, diumenges i festius, que han mantingut l’horari habitual de la resta de l’any.

Els canvis efectuats durant el període estival han permés “adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d’estiu” i “aconseguir una major eficiència a través de la reorganització d’horaris amb l’ajust dels serveis menys utilitzats”, així com “la consegüent reducció de costos”, ha destacat la Generalitat.

La informació referida a la volta als horaris habituals està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia perquè puga ser consultada pels seus clients. Així mateix, els usuaris que ho desitgen poden consultar els horaris en la pàgina web, a través del telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46 o de les xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 1 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante