25n
25N
25N

Aquests són els horaris de Metrovalencia la nit de Sant Joan

Els horaris de la nit del 23 al 24 de juny de Metrovalencia tendran serveis especials

Aquests són els horaris de Metrovalencia la nit de Sant Joan
21/06/2018 -

Metrovalencia oferirà serveis especials en totes les seues línies durant la nit de Sant Joan, del dissabte 23 al diumenge 24 de juny, de manera ininterrompuda, per a facilitar així els nombrosos desplaçaments que es produiran aqueixa nit en direcció a les platges.

L’oferta de serveis especials prevista per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a la nit de Sant Joan, des de les 21 hores del dia 23 a les 5 hores del dia 24, la componen un total de 147 metres i 217 tramvies, amb capacitat per a 160.000 places, la qual cosa, unit a les circulacions des de les 21 hores fins a la finalització del servei ordinari, superen àmpliament les 200.000 places. Els serveis especials programats realitzaran 3.492 quilòmetres (2.099 de metre i 1.393 de tramvia).

Aquest servei especial forma part de les iniciatives de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix la consellera María José Salvador que tenen com a objectiu millorar el servei que presta Metrovalencia i en les quals es contempla incrementar els serveis nocturns de metre i tramvia, així com potenciar el transport públic.

Una vegada finalitzada la vaga que afectava les línies tranviarias, la nit de Sant Joan s’oferiran horaris amb serveis especials previstos per l’empresa pública amb total normalitat.

En el tramvia les línies 4, 6 i 8 faciliten l’accés a la fatxa marítima de la ciutat, a les quals se sumen les línies de metro que enllacen amb el tramvia en Marítim Serreria (línies 5 i 7), Benimaclet (línies 3 i 9) i Empalme (Línies 1 i 2).

Les estacions de Metrovalencia més transitades està previst que siguen les pertanyents al tramvia i més properes a les platges, com són Doctor Lluch, La Cadena, Eugenia Viñes, Els Arenes, Marina Reial Joan Carles I i Mediterrani.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client, així com en les xarxes socials.

Horaris del tramvia

Les línies de tramvia seran les que més es reforcen per part de Metrovalencia , atès que són les que més a prop arriben al districte Marítim. D’aquesta manera, en les línies 4 i 6, en el seu tram comú de Primado Reig-Eugenia Viñes, tindran freqüències de cinc minuts des de les 20.30 hores a les 00.00 hores, com a resultat del pas de la Línia 6 cada 20 minutos des de Tossal del Rei a Marítim-Serreria i Doctor Lluch, i les arribades a Doctor Lluch des de Mas del Rosari i Vicent Andrés Estellés cada 40 minuts en la Línia 4, als quals se sumaran amb la mateixa destinació des d’Empalme cada 20 minutos i alguns reforços des de Pont de Fusta.

La Línia 8 (Marítim Serreria-Marina Reial Joan Carles I) passarà per les seues parades cada vint minuts fins a 1.30 hores.

Des de les 00.00 hores fins a les 1.30 hores els tramvies de les línies 4 i 6, en el trajecte comú de Doctor Lluch-Primado Reig, circularan cada 5-10 minuts, en passar la Línia 6 cada 20 minutos des de Marítim-Serreria a Tossal del Rei i la Línia 4 cada 40 minuts des de Doctor Lluch a Mas del Rosari i Vicent Andrés Estellés i cada 20 minutos a Empalme.

Des de les 1.30 hores fins a les 5 hores, els tramvies de les línies 4 i 6 circularan cada cinc minuts en el trajecte comú Doctor Lluch-Primado Reig, gràcies a que la Línia 6 tindrà freqüències de 20 minutos a Tossal del Rei des de Marítim-Serreria i 20 minutos Doctor Lluch, i la Línia 4 tindrà unitats en servei cada 40 minuts des de Doctor Lluch a Mas del Rosari i 40 minuts Vicent Andrés Estellés i cada 20 minutos a Empalme. La Línia 8 circularà cada vint minuts.

Finalment, des de les 5 hores fins a l’inici el servei del dia 24, els tramvies de les línies 4 i 6, en el trajecte comú de Doctor Lluch-Primado Reig, circularan cada 5-10 minuts, en passar la Línia 6 cada 20 minutos des de Marítim-Serreria a Tossal del Rei i la Línia 4 cada 40 minuts des de Doctor Lluch a Mas del Rosari i Vicent Andrés Estellés i cada 20 minutos a Empalme. La Línia 8 passarà per les seues parades cada vint minuts fins a les 1.30 hores.

Serveis especials en el metre

Pel que fa al metre, totes les línies tindran serveis especials durant tota la nit, però amb diferents freqüències i destinacions. D’aquesta forma, les Línies 3 i 9 es reforçaran en el tram Avinguda del Cid-Alboraia Peris Aragó fins a mitjanit amb trens cada deu minuts, 30 minuts a Riba-roja de Túria i 40 minuts a Rafelbunyol. Les Línies 5 i 7, fins a la 1 hores, tindran circulacions cada 10 minuts en el tram comú Colón-Marítim Serreria, com a resultat de la combinació de trens a Marítim-Serreria cada 20 minutos des de Torrent Avinguda i Aeroport.

Des de mitjanit fins a l’inici del servei de l’endemà, les Línies 3 i 9 tindran unitats cada 20 minutos entre Avinguda del Cid i Alboraia Peris Aragó, a més de circular durant la nit dos trens a Rafelbunyol i dos a Riba-roja de Túria. Les Línies 5 i 7, des de la 1 h fins a la primera circulació de l’endemà, circularan cada 20 minutos entre Colón i Marítim Serreria, en passar trens a Marítim Serradora cada 40 minuts, tant des de Torrent Avinguda com des de Aeroport.

Quant a les Línies 1 i 2, mantindran, fins a mitjanit, freqüències de 10 minuts en el trajecte comú d’Empalme-València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent.

Des de la mitjanit i fins a les 2 hores, els trens circularan cada 20 minutos entre Empalme i València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent, a més d’una circulació addicional cap a Picassent, Llíria i Bétera.

Des de les 2 hores fins a l’inici del servei de l’endemà, les unitats circularan cada 30-40 minuts entre Torrent i Empalme i cada 60-70 minuts cap a o des de Seminari i Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + tres =