25n
25N
25N

Metrovalencia recupera els seus horaris amb més freqüència després del Nadal

A partir del 7 de gener entren en vigor els nous horaris de metro i tramvia amb més freqüències

Metrovalencia recupera els seus horaris amb més freqüència després del Nadal
04/01/2019 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana restablirà aquest dilluns 7 de gener els horaris habituals de Metrovalencia, una vegada conclòs el període nadalenc. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d’FGV a la província de València, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació. Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a la disposició dels clients.

Les persones que ho desitgen poden consultar els horaris en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Amb els horaris de Nadal, s’ha modificat la freqüència de pas dels serveis laborals de dilluns a divendres, que són iguals als dels dissabtes de la resta de l’any. La programació de serveis de Nadal no ha afectat els dissabtes, diumenges i festius, que han mantingut l’horari habitual.

Segons FGV, “aquesta decisió ha permés adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant l’època nadalenca, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

CCCC