Consulta els horaris de Metrovalencia per a aquestes Falles

El reforç diürn en les línies de metro els dies 3 i 4 serà de 12.30 a 15 hores

Consulta els horaris de Metrovalencia per a aquestes Falles
01/03/2018 -

Metrovalencia ofereix els dies 3 i 4 de març reforços de les línies de metro per a les mascletaes del cap de setmana de les Falles 2018 i la prolongació horària nocturna del dissabte fins a la 1 de la matinada. Aquests serveis especials del primer cap de setmana de març es repetiran el dissabte i diumenge següents, els dies 10 i 11, els més propers a les principals jornades festives.

D’aquesta manera, durant els caps de setmana previs a la setmana fallera i a fi de facilitar el desplaçament als milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per a gaudir de les mascletaes, es reforçarà el servei de 12.30 a 15 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.

La nit del dissabte 3, amb motiu de la Cavalcada del Ninot, Metrovalencia perllongarà el servei fins a aproximadament la 1 de la matinada en totes les seues línies, amb diferents freqüències segons les destinacions, a consultar pels usuaris. Les freqüències també variaran si el viatger es troba en la zona de superfície o subterrània, ja que en aquesta última opció l’usuari pot aprofitar el tram comú de diferents línies per als seus desplaçaments.

Aquesta ampliació horària també es realitzarà el dissabte 10, per la mascletà nocturna i la celebració de nombroses revetles populars, encara que en aquesta ocasió fins a les 2 hores.

A més, els dies 10 i 11, dissabte i diumenge, respectivament, es realitzarà un reforç diürn en el metre entre les 10.30 i les 21 hores entre algunes destinacions, per a facilitar els desplaçaments en el cap de setmana. La Línia 1 tindrà el diumenge 11 una prolongació de trens entre Torrent i Picassent, la qual cosa significarà la millora de la freqüència de pas dels trens per a aquesta última població, en circular més trens i descendir el temps d’espera per als usuaris.

Però, com tots els anys, el reforç més important del servei està previst que es produïsca els dies centrals de les Falles, des del 15 de març fins a l’inici del servei convencional del dia 20. Es mantindrà el servei ininterromput les 24 hores, amb freqüències que variaran segons el dia, la franja horària i la destinació, per la qual cosa s’aconsella consultar els horaris. S’incrementarà el nombre de trens en les jornades més importants, com la vespra de San José, i en els moments de major afluència d’usuaris, tal és el cas dels castells de focs artificials.

Informació als clients

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) distribuirà fullets informatius des dels Centres d’Atenció al Client i Punts del Client de la xarxa de Metrovalencia. L’empresa ha editat un tríptic, en castellà, valencià i anglès, en el qual s’arrepleguen una sèrie de recomanacions i informació per a acudir als principals actes fallers amb el metre i el tramvia.

Per a qualsevol consulta, els clients poden acudir, personalment, al Espai del Client de Colón, als Centres d’Atenció al Client de Xàtiva, Benimaclet, Aeroport o els Punt del Client d’Entroncament, Àngel Guimerà, Mislata, Torrent Avinguda i Marítim-Serreria. També poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

sagunt a escena 2019
turismo salou