25n
25N
25N

Torrent estableix mesures al cementeri per a la festivitat de Tots Sants

La Junta de Cementeri de Torrent ha anunciat les mesures de control que es duran a terme per a evitar aglomeracions

Torrent estableix mesures al cementeri per a la festivitat de Tots Sants
14/10/2020 -

S’acosta la festivitat de Tots Sants 2020, i Torrent es prepara per a evitar aglomeracions amb la posada en marxa de noves mesures de control al cementeri, que segueixen les pautes marcades pel decret de la Conselleria de Sanitat. Així, la Junta de Cementeri ha anunciat les mesures que es duran a terme.

En aquest sentit, tal com ha explicat l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, “l’aforament es reduirà a 2.000 persones, encara que el cementeri tinga capacitat de 3.000 persones per les seues dimensions”. Així mateix, es comptarà amb entrades i eixides diferenciades, que estaran controlades per la Policia Local, amb l’objectiu de controlar que, en cap cas, se supere l’aforament màxim establit.

Per a evitar aglomeracions a l’entrada del cementeri, no només s’establiran corredors d’entrades, mitjançant tanques, sinó que el cementeri obrirà de manera ininterrompuda – de 8.30 a 18.00 – a partir del 26 d’octubre perquè “la ciutadania de Torrent no es concentre el dia 1 de novembre, sinó que es repartisca al llarg de la setmana”.

No obstant això, i sent conscients que els dies de major concentració seran el dissabte 31 d’octubre i diumenge 1 de novembre, s’habilitarà el pàrquing del camp de futbol. A més, com ha recordat l’alcalde, “el dia de Tots Sants no es podrà utilitzar els elements comuns del cementeri, com les escales”.

L’objectiu no és un altre que “la festivitat de Tots Sants es desenvolupe amb la major normalitat possible, però tenint en compte l’actual situació sanitària. Per això, amb aquestes mesures que es marca des de la Junta de Cementeri es busca salvaguardar la salut pública”.

Finalment, Ros ha informat que se suspén l’acte religiós que, cada 1 de novembre, es realitza al cementeri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =