25n
25N
25N

L'horari de metro nocturn de València es manté durant l'estiu

A partir de juliol, arranca l’horari d’estiu de Metrovalencia

L'horari de metro nocturn de València es manté durant l'estiu
20/06/2019 -

Arriba l’estiu, i amb ell els nous horaris de transport públic a la ciutat de València. I és que si l’EMT ja anunciava el canvi de trajecte i freqüències d’algunes de les línies que van fins a la platja, ara és el torn de Metrovalencia. L’horari del metr de València a l’estiu canvia, i entrarà en vigor a partir del pròxim mes de juliol, mantenint-se fins a l’1 de setembre.

Encara que es desconeixen els detalls de les altres línies, la qual cosa sí que està segur és que l’horari de metro nocturn de València d’estiu es manté igual que la resta d’any, a causa de la gran afluència d’usuaris que té aquest servei. D’aquesta manera, el servei de metro nocturn de Metrovalencia continuarà funcionant fins a les 3 de la matinada els divendres, dissabtes i vespres de festius.

Per descomptat, també es mantindrà l’augment del servei que va entrar en funcionament el passat 22 de febrer, quan des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana van decidir reforçar el servei amb un 50% més de trens i tramvies pels resultats tan òptims que estava tenint el metro nocturn de València.

Quant a la resta de línies, es desconeix encara de quina manera els afectarà el nou horari de metro de València, encara que ja s’ha avançat que es reforçarà la primera hora de servei i el tram del dinar, a causa de les queixes dels usuaris en anys anteriors.

D’acord amb les estimacions de Metrovalencia, els usuaris es redueixen en un 15% durant els mesos d’estiu, encara que bé és cert que cada vegada es nota menys per l’augment de turistes. Així i tot, i per a facilitar als usuaris el desplaçament al treball, FGV reforçarà el servei en tots dos trams horaris – al matí i al migdia – per a evitar aglomeracions i llargues esperes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =