25n
25N
25N

La piscina de Paiporta obrirà amb els mateixos preus i oferirà activitats gratuïtes per a totes les edats

Coneix l’horari de la piscina municipal de Paiporta per a aquest estiu

La piscina de Paiporta obrirà amb els mateixos preus i oferirà activitats gratuïtes per a totes les edats
20/06/2019 -

La piscina lúdica de Paiporta obrirà les seues portes aquest 1 de juliol, i mantindrà congelats els preus dels últims quatre anys, que la converteixen en una de les més accessibles de la comarca. A més, i com a novetat d’aquest estiu, oferirà activitats gratuïtes per a totes les edats, com sessions d’aquagym, cubbá, festes temàtiques pirates i eivissenques, conta-contes i animacions diverses.

La instal·lació tindrà un horari d’obertura d’11.00 a 19.00 hores de dilluns a divendres, i d’11.00 a 20.00 hores els dissabtes, diumenges i festius. Les criatures menors de 3 anys entren debades, mentre que les xiquetes i xiquets menors de 14 gaudiran de preu reduït (0,90 euros de dilluns a divendres i 1 euro diumenges i festius).

Les persones adultes podran accedir entre setmana per 1,60 euros, mentre que dissabtes, diumenges i festius el preu de les entrades serà d’1,90 euros. Les entrades per a jubilats, jubilades i pensionistes van dels 1,20 als 1,90 euros. També hi ha rebaixa per a les persones posseïdores de carnet jove, que pagaran 1,20 euros per a accedir-hi.

Una altra opció és traure’s abonaments de 10 banys, que en el cas dels i les menors de 14 anys costarà 6 euros, pels 10 euros de l’abonament per a adults, i els 8 euros de les persones jubilades i posseïdores del carnet jove. Els abonaments són vàlids per als dies entre setmana, a excepció dels festius.

La instal·lació va ser renovada completament el passat estiu amb una inversió propera als 400.000 euros. Les obres es varen portar a terme amb la idea de construir una instal·lació més sostenible, amb menys ús d’aigua i amb una maquinària de depuració més eficient. S’hi varen instal·lar també, aleshores, diferents jocs i tobogans perquè les xiquetes i xiquets tingueren una experiència més rica, i es va dotar amb més zones d’ombra i mobiliari perquè les famílies pogueren gaudir de totes les comoditats d’una piscina moderna i adaptada a les demandes actuals.

Per tal d’enriquir i dinamitzar el dia a dia a la piscina, s’oferiran tres sessions obertes i gratuïtes d’aquagym, dues festes temàtiques (eivissenca i pirata), tres jornades de festa amb inflables aquàtics, una master-class de ball cubbá i una gimcana familiar. Les dates d’aquests esdeveniments es donaran a conéixer a través dels canals habituals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − un =