25n
25N
25N

Alzira obre la piscina descoberta

Alzira obre la piscina descoberta
21/06/2019 -

Cada època estival l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Esports, posa en funcionament el servei de la piscina municipal descoberta, situada al Camp d’Esports Venècia, al costat de la piscina coberta.

Des de hui, els alzirenys podran fer ús de les instal·lacions els set dies de la setmana, amb horari ininterromput d’11.30 del matí fins a les 20.00 hores. Els serveis que s’ofereixen, amb la possibilitat de realitzar, a més del bany lliure, cursos de natació i sempre amb la supervisió d’un servici de socorrisme.

Concretament s’ofereixen cursos quinzenals de natació per a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys i adults, a més de cursos d’aquaeròbic. Si estàs interessat, pots demanar informació a la piscina o telefonant al 685 566 157.

Al llarg dels últims anys s’ha anat millorant l’espai de la piscina descoberta; i actualment ja compta amb zones de vestuaris totalment equipades, música ambiental, zones d’ombra, zones verdes on prendre el sol, a més d’oferir un ampli equip de professionals disposats a ajudar els usuaris en tot allò que necessiten.

Cal recordar que les instal·lacions disposen d’un espai reservat als més menuts, per tal que també tinguen la possibilitat de refrescar-se aquest estiu.

Qualsevol persona té la possibilitat de gaudir aquest estiu d’una piscina amb instal·lacions de qualitat en ple centre urbà de la nostra ciutat per tal de refrescar-se i combatre la calor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + quinze =