25n
25N
25N

Horari de Metrovalencia a l'estiu: es reforça el servei en les hores puntes

Coneix l’horari de metro de valència durant l’estiu, i les seues freqüències

Horari de Metrovalencia a l'estiu: es reforça el servei en les hores puntes
28/06/2019 -

A partir del pròxim 1 de juliol, Metrovalencia reforça el servei en les seues línies amb el nou horari d’estiu del metrp de València. Un horari que es mantindrà fins al 31 d’agost, moment en el qual les línies tornaran a funcionar amb la mateixa freqüència.

Com a novetat, enguany, Metrovalencia ha anunciat que reforçarà les seues línies en les hores puntes per a evitar aglomeracions, i facilitar el desplaçament dels usuaris. En aquest sentit, s’aplicarà el reforç tant a primera hora del matí, com al migdia durant els dies laborables del mes de juliol. Amb aquesta mesura, es milloraran les freqüències de les línies, especialment les de les línies 1 i 2, que són les de major demanda.

L’horari d’estiu de Metrovalencia implica que en les sis línies de metro s’apliquen, de dilluns a divendres, els horaris propis dels dissabtes, mentre que els caps de setmana i dies festius es mantindrà el mateix horari que durant la resta de l’any.

Amb aquesta decisió Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) adapta l’oferta a la disminució de la demanda que es produeix aquests mesos, realitzant un esforç per atendre la demandes d’aquells usuaris que durant els dies laborables de juliol han de desplaçar-se fins als seus respectius llocs de treball.

Quant a l’horari de metro nocturn de València, FGV ha anunciat que mantindrà el mateix horari que la resta de l’any, a causa del gran èxit que té aquest servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 9 =

caixaontinyent
paterna