25n
25N
25N

Metrovalencia ofereix servei ininterromput de metro en la Nit de Cap d'Any

Metrovalencia ofereix servei ininterromput de metro en la Nit de Cap d'Any
29/12/2019 -

La Generalitat, a través de Metrovalencia, oferirà en la Nit de Cap d’Any servei ininterromput de metro i tramvia durant 24 hores, segons ha informat l’administració autonòmica en un comunicat. Aquests serveis s’incrementaran per aquest motiu un 36,88 per cent respecte a 2018 amb la finalitat de facilitar la mobilitat per València i l’àrea metropolitana durant tota la jornada de l’últim dia de l’any i l’inici de 2020.

En conseqüència, els 122 metros i tramvies posats en circulació l’any passat incrementaran en aquesta ocasió fins a 167, la qual cosa suposa augmentar-los en 45 unitats, més d’un terç sobre l’exercici anterior, ha precisat la Generalitat.

Així, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat per segon any consecutiu un dispositiu de Metrovalencia per a la Nit de Cap d’Any que enllaçarà amb l’inici de les circulacions ordinàries de l’1 de gener, per la qual cosa els desplaçaments estaran coberts durant tota la nit.

Les destinacions a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb servei fins a les 3 hores de la matinada aproximadament des de les estacions de la ciutat de València, prenent com a referència l’estació d’Àngel Guimerà, en la qual conflueixen les Línies 1, 2, 3, 5 i 9.

A partir d’eixa franja horària i fins a l’inici del servei de l’1 de gener, els trens finalitzaran destinació en Aeroport, Marítim Serreria, Alboraia-Peris Aragó, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda amb una freqüència de 40 minuts, que es reduiran a 20 minuts en els trams comuns subterranis, ha explicat la Generalitat.

En les línies 4,6 i 8 de tramvia se circularà tota la nit amb una freqüència de pas a les seues destinacions de 40 minuts, tenint en compte que l’L4 tindrà com a final Vicente Andrés Estellés, excepte dues unitats que arribaran a Mas del Rosari. Per part seua, la L8 tindrà una freqüència de 60 minuts entre les 23.35 i les 00.35 hores, entre les 02.35 i les 03.35 hores i des de les 7.55 hores fins a enllaçar amb el servei regular de l’1 de gener.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana recomana als seus usuaris que s’informen d’aquests horaris i trajectes a través de la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i servei d’Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de les xarxes socials en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − onze =