25n
25N
25N

Metrovalencia oferirà el servei de metro nocturn durant el pont de la Constitució

Tots els horaris i les freqüències del metro nocturn de València durant el pont de Desembre

Metrovalencia oferirà el servei de metro nocturn durant el pont de la Constitució
04/12/2019 -

El servei nocturn de metro de València estarà disponible durant tot el pont de la Constitució. Tres jornades consecutives de servei nocturn de Metrovalencia, des de la vespra del Dia de la Constitució, el dijous 5 de desembre; el mateix Dia de la Constitució, el divendres 6; fins al dissabte i vespra del Dia de la Immaculada, el dia 7 d’aquest mes.

Amb el servei denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. Cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primado Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions té lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris del metro nocturn de València es poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

CCCC
activem alfafar