25n
25N
25N

Metrovalencia reforça les seues línies per a la Nit de Sant Joan de València 2019

Metrovalencia ofereix un horari especial de metro i tramvia per a Sant Joan a València

Metrovalencia reforça les seues línies per a la Nit de Sant Joan de València 2019
21/06/2019 -

S’acosta la Nit de Sant Joan de València 2019, la nit més curta de l’any, però, sens dubte, la més divertida. Ja està tot el dispositiu preparat per a facilitar que milers de valencians i turistes es desplacen fins a les platges de la ciutat per a passar-lo en gran amb les famoses fogueres de Sant Joan. Per això, des de Metrovalencia oferiran un horari especial de metro per a la Nit de Sant Joan de València.

Així, durant la nit del diumenge, 23 de juny, al dilluns 24, ininterrompudament, Metrovalencia oferirà un servei especial de metro en totes les seues línies per a millorar el desplaçament dels usuaris a les platges. Un horari especial de metro que arrancarà a les 21.00 hores del dissabte i finalitzarà a les 5 de la matinada del 24 de juny, i que comptarà amb un total de 155 metros i 213 tramvies, amb capacitat per a 160.000 places.

I és que en ser el dilluns festiu a la Comunitat Valenciana s’espera que l’afluència de gent siga molt major respecte a altres anys. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de València s’ha coordinat un dispositiu de seguretat, neteja i mobilitat especial per a la Nit de Sant Joan 2019, que inclou un reforç en l’horari de l’EMT.

Horari de metro per a la Nit de Sant Joan de València

Totes les línies oferiran serveis especials de metro durant tota la nit de Sant Joan, però amb diferents freqüències i destinacions. D’aquesta forma, les Línies 3 i 9 es reforçaran en el tram Avinguda del Cid-Alboraia Peris Aragó fins a mitjanit amb trens cada deu minuts, 30 minuts a Riba-roja de Túria i 40 minuts a Rafelbunyol.

Les Línies 5 i 7, fins a la 1 de la matinada, tindran circulacions cada 10 minuts en el tram comú Colón-Marítim Serreria.

Des de mitjanit fins a l’inici del servei de l’endemà, les Línies 3 i 9 tindran unitats cada 20 minuts entre Avinguda del Cid i Alboraia Peris Aragó, a més de circular durant la nit dos trens a Rafelbunyol i dos a Riba-roja de Túria. Les Línies 5 i 7, des de la 1 fins a la primera circulació de l’endemà, circularan cada 20 minuts entre Colón i Marítim Serreria.

Finalment, les Línies 1 i 2 mantindran, fins a mitjanit, freqüències de 10 minuts en el trajecte comú d’Empalme-València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent. Des de la mitjanit i fins a les 2 hores, els trens circularan cada 20 minuts entre Empalme i València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent, a més d’una circulació addicional cap a Picassent, Líria i Bétera. Des de les 2 hores fins a l’inici del servei de l’endemà, les unitats circularan cada 30-40 minuts entre Torrent i Empalme, i cada 60-70 minuts cap a o des de Seminari i Paterna.

Horari especial de tramvia per a Sant Joan a València

Les línies 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim Serreria) en el seu tram comú de Primado Reig-Eugenia Viñes tindran freqüències de cinc minuts des de les 20.30 hores a les 00.00 hores en direcció a la platja.

La Línia 8 (Marítim Serreria-Marina Reial Joan Carles I) passarà per les seues parades cada 20 minuts fins a les 00.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =