25n
25N
25N

Horari de la Mitja Marató València 2019

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso tindrà lloc el pròxim diumenge 27 d’octubre als carrers de València

Horari de la Mitja Marató València 2019
23/10/2019 -

Diumenge que ve 27 d’octubre se celebrarà als carrers de la ciutat la 29a edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP. Després de quasi una trentena d’edicions, aquest esdeveniment ja s’ha consolidat com a part de la identitat valenciana, implicant tant els participants com la ciutadania que acudeix a veure’l. Per a aquesta ocasió, l’horari de la Mitja Marató serà a partir de les 9 del matí, encara que cada onada de participants eixirà a una hora diferent segons els seus temps.

A les 9:00h serà l’eixida de la primera onada de corredors acreditats fins a 1h 45 i 59 segons; 6 minuts després eixiran tots els altres participants que s’han inscrit amb temps entre 1h 46 minuts, fins a les 2 hores. Finalment, els participants amb marques a partir de les dues hores, eixiran a les 9.12.

Els boxs d’eixida es troben en l’avinguda Antonio Ferrandis, 18, d’on eixiran tots els participants, independentment del temps de la seua acreditació. La meta serà en el mateix punt d’eixida.

Tenint en compte el desfasament horari de les eixides per onades, la Mitja Marató finalitzarà al voltant de les 11:42.

Una Mitja Marató de rècord

Aquesta edició ha aconseguit ser de rècord, convertint-se en la Mitja Marató d’Espanya amb més participants, un total de 17.500. Les inscripcions es van tancar fa ja quatre mesos, amb una llista d’espera de més de 3300 persones. A més, ja posseeix el rècord del món femení, i en aquesta ocasió s’intentarà revalidar la seua condició dels 21.097,5 metres més ràpids del planeta.

S’espera que els carrers de la ciutat s’òmpliguen de públic per a animar als participants, a través de la campanya “Ni un carrer sense ànims“. Entre altres, el diumenge correrà el grup “Corre en Rosa”, creat amb l’objectiu que el running ajude els pacients de càncer a pal·liar els efectes secundaris dels seus tractaments. Aquesta Mitja Marató comptarà a més amb un sistema “antitramposos“, per a evitar que alguns corredors dupliquen els dorsals o els falsifiquen, gràcies a la col·laboració de l’empresa Prosegur.

Ja s’ha anunciat que per a la pròxima edició en 2020 s’obriran un total de 20.000 places per a participants, obrint el període d’inscripció dilluns que ve 28.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =