25n
25N
25N

La mascletà vertical 2020 serà, per primera vegada, sostenible i amb més força en el terratrémol final

La mascletà vertical de les Falles 2020 es dispararà, aquest divendres, a La Marina de València de la mà de Caballer

La mascletà vertical 2020 serà, per primera vegada, sostenible i amb més força en el terratrémol final
25/02/2020 -

La mascletà vertical 2020 de València es prepara per a donar el tret d’eixida a les Falles. La Marina de València tornarà a ser l’escenari triat per a disparar una de les mascletaes més multitudinàries. I és que la previsió és que més de 100.000 persones assistisquen al gran esdeveniment pirotècnic d’aquest dissabte 29 de febrer, que serà a càrrec de Ricard Caballer.

L’horari de la mascletà vertical de València serà a les 20.00 hores. No obstant això, es recomana que s’arribe al recinte amb suficient antelació, i fent ús del transport públic. A més, com ha explicat Vicent Llorens, director del Consorci de La Marina, “aquest espai ofereix una àmplia oferta d’oci i gastronomia abans de gaudir de la mascletà vertical”. I és que, per exemple, Los 40 Principales oferirà, a la vesprada, un concert gratuït amb un cartell de luxe.

Com cada any, Amstel patrocinarà aquest tret pirotècnic que, per primera vegada, serà sostenible. Així, com ha detallat Ricard Caballer, “no només serà més sonora perquè li donarem més vida al terratrémol final, sinó que reduirem en un 70% els residus“. En aquest sentit, s’utilitzarà, per a aquells elements que no poden desaparéixer immediatament, “un material biodegradable”.

Caballer no ha volgut donar molts més detalls sobre com serà la mascletà vertical perquè, diu, “no vull desvetlar la pel·lícula”, encara que el que sí que ha confirmat és que “la intenció és superar els trets d’altres anys”. De nou, la mascletà vertical, que mescla la pólvora amb el color dels castells, comptarà amb una grua i tindrà una duració aproximada de 10 minuts.

On veure la mascletà vertical de València

Caballer ha explicat que, en aquesta ocasió, la mascletà vertical es podrà veure des de diferents punts, gràcies a la millora de la perspectiva. “Hem allargat la longitud de cara al públic de 150 metres quadrats a 320”. Aquest canvi permetrà gaudir millor de la mascletà ja no només des del Veles e Vents, sinó també des de l’Embull 2, La Marina Nord o el Passeig elevat.

mascleta-vertical-valencia

COM ARRIBAR A la MASCLETÀ VERTICAL DE VALÈNCIA

Metro: línia 8, Marina Reial Juan Carlos I (a 5 minuts caminant).

EMT: línies 4, 19, 30, 92 i 95.

ON APARCAR EN LA MARINA

Passeig Marítim: aparcament gratuït.

Avinguda del Port: aparcaments públics i de pagament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − un =