25n
25N
25N

La mascletà vertical més alta de la història serà el pròxim 23 de febrer a les 20 hores

Amstel, l’Ajuntament de València i la pirotècnia Caballer col·laboren en “Amstel Nit de Falles”

La mascletà vertical més alta de la història serà el pròxim 23 de febrer a les 20 hores
18/02/2019 -

Encara que és el tercer any de l’esdeveniment, enguany marca un abans i un després. El pròxim 23 de febrer a les 20 hores es dispararà la mascletà vertical més alta de la història. Això és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de València, el mestre pirotècnic Ricardo Caballer i Amstel.

Sota el titule de “Amstel Nit dels Falles”, l’edifici Veles e Vents del Port de València acollirà aquest espectacle pirotècnic de, aproximadament, 10 minuts. L’hora d’iniciar la benvinguda pirotècnica a les falles serà una mica més tard respecte a les 20 hores de les dues edicions anteriors.

L’esdeveniment és una mescla de petards tradicionals amb focs artificials amb un final que promet sorprendre: un ‘terratrémol final’ equivalent al de tres mascletaes convencionals de la Plaça de l’Ajuntament. L’alta planificació i cura del projecte permet que aquest siga vist des de qualsevol punt de La Marina, sense necessitat d’acostar-se al Veles e Vents.

L’empresa cervesera Amstel té darrere una llarga història amb el món de les Falles. Vinculada amb la regió des de fa més de 75 anys, patrocina aproximadament el 60% de les comissions falleres i molts dels principals actes pirotècnics, com és aquest o totes les mascletaes de la Plaça de l’Ajuntament.

Segons asseguren des de l’organització, en la mascletà vertical més alta de la història estaran presents les 392 falles valencianes. Es presenta com un espectacle únic “capaç de satisfer al món faller”.

Data i hora

L’espectacle pirotècnic tindrà lloc el pròxim 23 de febrer a les 20 hores.

Lloc

“Amstel Nit dels Falles” es desenvoluparà al voltant de l’edifici Veles e Vents. Serà visible des de qualsevol punt de La Marina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

lleida 2020
activem alfafar