25n
25N
25N

L'encesa de llums de les Falles 2020 inundarà de color València

Visitar els carrers il·luminats de les Falles de València s’ha convertit en una tradició que atrau milers de persones

L'encesa de llums de les Falles 2020 inundarà de color València
02/03/2020 -

L’encesa de llums de les Falles 2020 de València és un dels actes que més persones atrau. I és que gaudir dels carrers il·luminats en Falles és tot un espectacle que combina música, color i formes d’allò més cridaneres. Després de les restriccions del bàndol faller de l’any passat, van ser algunes les comissions falleres que van decidir no oferir passes d’encesa de llums per les restrictives mesures de seguretat que havien d’aplicar. Així i tot, enguany, les Falles de València tornaran a comptar amb una il·luminació de luxe.

L’horari de l’encesa de llums de les Falles 2020 variarà en funció de la comissió fallera. No obstant això, totes elles il·luminaran els seus carrers aquest divendres, 6 de març. En aquesta ocasió, un total de 5 comissions competiran en la categoria A. Gran part d’elles es concentren en el barri de Russafa, encara que la Falla Malva-rosa-Antonio Ponz Cavite serà l’única que mantindrà les passes de l’espectacle de llums.

La Falla Carrera Malilla-J. Benlloch encendrà les llums, aquest divendres, a les 20.00 hores, sorprenent amb un disseny geomètric; mentre que la Falla Malva-rosa-Antonio Ponz Cavite continuarà apostant per l’espectacle musical. Les seues llums s’inauguraran el 6 de març, a les 20.00 hores. Però, a més, realitzarà passes els dies 7 de març fins a les 21.30 hores; 10 de març entre les 20.00 i les 22.00 hores; i del 14 al 19 de març de 20.00 a 22.00 hores.

Quant a l’encesa de llums a Russafa, la Falla Cuba-Puerto Rico inaugurarà la seua il·luminació el divendres, 6 de març, a les 20.30 hores. Amb el seu projecte, EvoLUZión, aposta per un disseny cosmopolita i conceptual amb el blau, el rosa i el blanc com a colors predominants. Per part seua, l’encesa de llums de la Falla Cuba-Literato Azorín serà a les 21.00 hores. Només en eixe moment, les persones assistents podran gaudir d’un espectacle audiovisual. La resta de dies, es mantindrà el joc de llums i imatges, però sense música.

La Falla Sueca-Literato Azorín inaugurarà les llums a les 20.00 hores. No obstant això, no comptarà amb espectacle de llums. Amb el nom de ‘Colorines’, unes circumferències de tonalitats malva, morat, blau, verd i groc il·luminaran aquest carrer del barri de Russafa.

Què és l’encesa de llums de les Falles de València

La tradicional encesa de llums és tot un clàssic en la celebració de les festes de València. Prova d’això és la gran concentració de valencians i turistes que, cada dia, les visiten per a gaudir d’aquest autèntic luxe faller.

L’encesa de llums es divideix en dues categories: La categoria A, en la qual participen les falles més reconegudes. I la categoria B, que compta amb un pressupost inferior de fins a 11.000 euros, i que avança un dia la seua encesa de llums. La primera encesa de llums de les falles es realitza els primers dies de març, a partir de les 20.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − nou =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell