25n
25N
25N

El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana obrirà de 9 a 18 hores a partir d'aquest dijous

El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana obrirà de 9 a 18 hores a partir d'aquest dijous
20/01/2021 -

Els centres d’El Corte Inglés de Castelló, València, Alacant i Elx modifiquen els seus horaris i estaran oberts a partir d’aquest dijous 21 de gener, de 9.00 a 18.00 hores, excepte el supermercat que es mantindrà obert fins a les 20.00 hores, segons ha informat el grup en un comunicat.

Aquest horari s’estableix, de dilluns a dissabte, després de la decisió adoptada per la Generalitat Valenciana de limitar per dues setmanes l’horari d’obertura del comerç amb la finalitat de combatre la pandèmia del coronavirus.

A més d’arrancar el seu horari més prompte, per primera vegada a les 9.00 del matí en lloc de les 10.00, El Corte Inglés ha potenciat “al màxim” la seua venda en línia: el servei de recollida en botiga, Clic&Car, i els enviaments a domicili es podran realitzar fins a les 20.00 hores.

Segons destaca el grup, “tots els centres d’El Corte Inglés són de confiança i assegurances tant per als seus empleats com per als seus clients gràcies a les màximes mesures de seguretat que s’han establit des de l’inici de la pandèmia”.

A més de gel hidroalcohòlic a l’entrada i en diversos llocs dels establiments, s’han instal·lat vinils en el sòl recordant la necessitat de guardar la distància personal, mampares biològiques en caixes, punts d’informació o taulells amb la finalitat de propiciar el distanciament entre les persones.

També s’ha instal·lat cartelleria i potenciat la megafonia informant dels espais, escales i accessos modificats temporalment. L’ús d’ascensors és per a persones amb mobilitat reduïda, amb carrets de bebé o amb carros de compra, i es limita el nombre d’ocupants a una persona per cada dos metres quadrats de superfície útil en la cabina.

Així mateix, disposa d’indicadors per a informar en cas que l’aforament del centre o de la planta aconseguisquen el màxim admissible i personal de seguretat especialitzat es troba realitzant comptatges periòdics de l’ocupació de cada planta i secció, regulant els accessos si és necessari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − sis =