25n
25N
25N

Els centres de salut de València que obriran a la vesprada

Descobreix quan obriran els centres de salut de la província de València aquest estiu

Els centres de salut de València que obriran a la vesprada

Un total de 77 centres de salut de la Comunitat Valenciana obriran a la vesprada durant aquest estiu amb l’objectiu d’ampliar l’atenció a la ciutadania, després de setmanes de confinament. Així ho ha destacat la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, que ha recordat que, com ja va anunciar en el seu moment, “aquells centres de salut on per la seua grandària, concentració i afluència de turisme i major número de població i professionals comptaran amb un horari vespertí durant aquesta temporada de l’any”.

D’aquesta manera, l’horari dels centres de salut que obriran a la vesprada serà de dilluns a dijous fins a les 19.00 hores, respectant sempre el dret a vacances dels professionals sanitaris i segons les necessitats de cada departament. No obstant això, serà a les grans ciutats on més ambulatoris òbriguen a la vesprada.

A la província de València, obriran a la vesprada un total de 4 centres del departament de salut de Sagunt (Puçol, Port de Sagunt, Port de Sagunt II i Sagunt); 5 centres del departament de salut Clínic-Malva-rosa (Benimaclet, Salvador Pau, Serradora, Serrería II i Trafalgar); 7 centres del departament de salut de l’Arnau de Vilanova-Llíria (Bétera, Burjassot I, La Pobla de Vallbona, L’Eliana, Montcada, Benimàmet, i centre sanitari integrat de Llíria).

També funcionaran en eixe horari 6 centres al departament de salut de La Fe (Benicalap Miguel Servet, Campanar, Juan XXIII, Just Ramírez, Salvador Allende i Trinitat); 6 al departament de salut de l’hospital General de València (Torrent, Torrent II, València Guillem de Castro, València Nou Moles, Alaquàs i Xirivella), 6 al departament de salut Doctor Peset de València (Font de Sant Lluís, Enginyer Benlloch, Lluís Oliag-Montolivet, Pare Jofré, Plaça Segòvia i Russafa), i 2 al departament de salut de Requena (centres de salut de Requena i Utiel).

Per part seua, amb aquest horari funcionaran 4 centres de salut del departament de salut de La Ribera (Catadau, Alzira II, Cullera i Sueca); 5 centres del departament de salut de Gandia (Gandia Beniopa, Gandia Corea, Gandia Grau, Centre Sanitari Integrat d’Oliva i Centre sanitari integrat de Tavernes de Valldigna); i 3 centres del departament de salut de Xàtiva-Ontinyent (Xàtiva, Ontinyent Avinguda Albaida i Canals).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 18 =