25n
25N
25N

El Mercat Central ret homenatge a les dones amb un vídeo que recorda a les seues primeres venedores

El Mercat Central ret homenatge a les dones amb un vídeo que recorda a les seues primeres venedores
07/03/2020 -

El Mercat Central de València ha rendit un particular homenatge a les dones que, diàriament, han treballat sota les seues cúpules a través d’un vídeo amb imatges que mostren la seua activitat continuada en aquesta “catedral del producte fresc” al llarg dels seus cent anys de vida.

Segons han destacat en un comunicat, “el Mercat Central té veu de dona”. “La veu de les carnisseres, fruiteres, pescateres, verduleres, xarcuteres i moltes empresàries, de tots els sectors comercials, que han escrit i escriuen les pàgines de la seua història”, han manifestat.

Així mateix, han destacat que “a diferència d’altres mercats d’Espanya, les dones tenen una marcada presència en el Mercat Central de València”. “Una presència que està present també en la Junta Directiva de l’Associació de Venedors, amb un 60% de dones, presidida per una dona, amb una vicepresidència que ocupa una dona i una gerent que també és dona. I també en la plantilla, en la qual les dones tenen una representació de més del 60%”, han agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − un =