25n
25N
25N

Crida a les comissions falleres a participar en l'homenatge als fallers durant la Crida

Crida a les comissions falleres a participar en l'homenatge als fallers durant la Crida
10/02/2017 -

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset, ha fet una crida a totes les comissions falleres perquè participen en l’homenatge als fallers i a les falleres que hi haurà durant la Crida d’enguany, el pròxim 26 de febrer. Durant els actes de celebració s’utilitzaran les fotografies històriques i actuals que les comissions facen arribar a la JCF.

“Aquestes seran les primeres Falles amb el segell de Patrimoni Immaterial de la Humanitat i la Crida amb què convidem el món sencer a vindre a València per viure-les i gaudir-les amb tots els valencians i les valencianes és el moment perfecte per fer un homenatge a cada faller i fallera com a vertaders protagonistes de la nostra festa gran”, ha explicat Fuset.

Amb aquest homenatge la JCF vol fer protagonista de la Crida a tot el col·lectiu faller, present i passat, durant l’espectacle que acolliran com cada any les Torres de Serrans.

Fuset ha convidat totes les comissions falleres de la ciutat a participar en aquest homenatge col·lectiu enviant a la JCF (al correu fotografias@fallas.com) abans del pròxim dimarts, dia 14, fotografies amb escenes quotidianes, actuals o històriques, que reflectisquen els valors de germanor, treball col·lectiu, esforç i devoció per la festa que comparteix tot el món faller.

“Ja hem demostrat al món sencer quin és el valor immaterial de les Falles i volem remarcar la qualitat humana de totes les persones que les fan possibles. Entre totes i tots fem pinya per transformar durant molts dies una gran ciutat en l’epicentre d’una celebració única”, ha destacat Fuset.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + setze =