25n
Orgull
Orgull

Un hombre marcha en bicicleta desde Benidorm hasta Santiago para apoyar a las mujeres con cáncer de mama

Un hombre marcha en bicicleta desde Benidorm hasta Santiago para apoyar a las mujeres con cáncer de mama
24/08/2019 -

Un veí de la ciutat alacantina de Benidorm, Miguel Íñiguez, ha emprés aquest dissabte un camí amb bicicleta de més de 1.000 quilòmetres, des de la seua localitat fins a Santiago de Compostel·la, amb la finalitat de recaptar fons per a Anemone, un grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama.

Íñiguez ha iniciat aquest dissabte el seu camí solidari amb bicicleta, amb el qual espera, etapa a etapa, recaptar fons per a l’entitat. Abrigallat per la seua família, integrants d’Anemone i l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, l’home ha partit a les 11.00 hores des de la Plaça SSMM Reyes d’Espanya amb destinació a Novelda, primera parada en el seu trajecte fins a la ciutat de l’Apòstol Santiago, ha explicat el consistori en un comunicat.

La primera part d’aquesta acció solidària portarà a Íñiguez a pedalar per la denominada ‘Ruta de la Llana’, que a l’altura de Burgos connecta amb el ‘Camí Francés’. El benidormer ha optat per aquest trajecte perquè, “malgrat ser més llarg que el ‘Camí del Sud-oest’, en els seus últims 500 quilòmetres fins a Santiago aquest trajecte congrega a més gent” i en conseqüència “es pot aconseguir més difusió” per a la iniciativa.

Els progressos d’Íñiguez sobre la seua bicicleta es podran seguir a través del Facebook d’Anemone, on el benidormer publicarà cròniques i fotografies de cada etapa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =