caixa popular

El penjat del Saler: suïcidi pactat o violència de gènere

Agents de la Guàrdia Civil han trobat dues cordes que reforcen la hipòtesi d’un suïcidi pactat

Enrique Íñiguez Rodríguez (Qoan)

El penjat del Saler: suïcidi pactat o violència de gènere
03/05/2018 -

El cas del penjat del Saler segueix avançant amb totes les hipòtesis obertes. Els agents de la Guàrdia Civil baixaren un suïcidi pactat o un cas de violència de gènere sobre la parella que la van trobar apunyalda però fora de perill. Ara han trobat dues cordes que podrien reforçar la hipòtesi d’un suïcidi pactat per la parella.

DevesaRecordem que els fets van succeir aquest diumenge entorn de les 11:30 hores del matí, un home va apunyalar a la seua exdona i poc després es va penjar d’un arbre en el Saler. En aquests moments un veí que passejava per la zona va trobar ferida a la dona que sagnava pel coll i tot seguit va aconseguir a l’home penjat. Després de localitzar a agents de la Guàrdia Civil de Tràfic, es van traslladar unitats de la Policia Local de València i agents de la Guàrdia Civil.

L’exdona presentava ferides en el tòrax i en el coll i va ser traslladada a l’Hospital la Fe de València on roman ingressada. Una de les hipòtesis barreja precisament la possibilitat que ella es negara finalment a suïcidar-se i després d’apunyalar-la, l’home va seguir amb el pla inicial. No obstant això, després d’interrogar a la dona, segueixen obertes totes les hipòtesis d’aquest cas.

Per la seua banda, l’home tenia les mans ensangonades i en el seu jupetí es trobava el ganivet amb el qual va apunyalar a la seua exdona. De moment, la Guàrdia Civil ha descartat un tercer implicat en el succés del Saler.

De moment segueixen les recerques per a esclarir el succeït entorn del penjat del Saler i l’agressió a l’exdona que encara es troba ingressada en l’Hospital la Fe de València.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + huit =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018