25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana es promociona en la fira Holiday World Show de Dublín

Es tracta de la fira dedicada al turisme més important d’Irlanda, que obri les seues portes fins diumenge que ve. En esta ocasió, l’Agència Valenciana del Turisme participarà amb un espai dins del estand de Turespaña, juntament amb diferents marques turístiques i empreses de la Comunitat

La Comunitat Valenciana es promociona en la fira Holiday World Show de Dublín
28/01/2017 -

La Generalitat promociona esta setmana, a través de l’Agència Valenciana del Turisme, l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira Holiday World Show de Dublín, el certamen del sector turístic més important d’Irlanda i que estarà obert des d’hui fins al diumenge 29 de gener.

L’Agència Valenciana del Turisme participarà amb un espai dins del estand de Turespaña juntament amb diferents marques i empreses turístiques de la Comunitat. Durant l’esdeveniment es produiran trobades amb representants de l’Oficina Espanyola de Turisme a Dublín, en els quals es revisaran les activitats previstes a realitzar en col·laboració amb esta oficina per a 2017. A més, es propiciaran trobades amb diversos operadors del sector turístic irlandés.

En 2016, el nombre de visitants a la fira, segons dades de l’organització, va ser de 41.900 persones, dels quals 775 van ser professionals, xifres que esperen superar-se en esta edició. En relació als visitants a este esdeveniment, l’organització de la fira estima que el 73% dels visitants ho fan per a planejar les vacances del present any, un 57% realitza entre 2 i 3 viatges a l’any i el 49% té com a destinació Europa.

Turistes irlandesos a la Comunitat

Irlanda és el seté comprat emissor de major volum turístic a la Comunitat Valenciana. En 2016, el pes de l’emissor irlandés, pel que fa al conjunt de turistes estrangers arribats a la Comunitat, ha augmentat, passant d’una quota de 2,4% en 2015 (període gener-setembre) a 3,9% en 2016 (període gener-octubre).

La Comunitat Valenciana és la quarta destinació turística espanyola per als turistes irlandesos (després de Canàries, Andalusia i Catalunya) i concentra el 16,8% de les arribades registrades per a este emissor a Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

torrent