25n
25N
25N

La Generalitat té "un full de ruta propi per a regular les VTC i corregir la possible desproporció"

EDUARDO PARRA / EUROPA PRESS - Arxiu

La Generalitat té "un full de ruta propi per a regular les VTC i corregir la possible desproporció"
18/01/2019 -

La consellera de Vertebració del Territori, Mª José Salvador, ha assegurat que la Generalitat té “un full de ruta propi per a regular les VTC i corregir la possible desproporció que es produïsca davant l’augment” en l’àmbit interurbà de la Comunitat Valenciana”.

“Independentment de les decisions que es prenguen en altres autonomies”, Salvador ha remarcat que el Govern valencià ja ha decidit que va a regular el sector dels vehicles de lloguer amb conductor mitjançant un decret-llei del Consell.

Aquest passat dijous, el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) va publicar l’inici de la consulta prèvia perquè el sector i les associacions puguen realitzar aportacions per a “aprovar el millor text possible”, destaca l’administració en un comunicat.

L’objectiu del Consell és que “els usuaris reben el millor servei”, i per a açò s’ha compromès a realitzar un decret per a regular les VTC. Cal recordar que el decret impulsat pel Govern central ha habilitat les autonomies a actuar en la gestió d’aquests vehicles en l’àmbit inteurbano i als ajuntaments en l’urbà.

Per tot açò, Salvador ha garantit que s’adoptaran mesures en l’àmbit interurbà de competència de la Generalitat i ha demanat “la màxima participació del sector” en aquesta consulta, perquè passats els deu dies es puguen adoptar les mesures necessàries “el més ràpid possible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 7 =