caixa popular

Obres de millora a la Llar de la Tercera Edat de Paiporta

Obres de millora a la Llar de la Tercera Edat de Paiporta
27/02/2017 -

L’Ajuntament de Paiporta està escometent en les últimes setmanes obres de millora a la Llar de la Tercera Edat de la localitat. Aquestes obres seran finançades amb el pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València, i solucionaran els greus problemes de filtracions que patia aquest edifici municipal des de fa anys. La intervenció suposarà una inversió del voltant de 36.000 euros.

Actualment s’està finalitzant la impermeabilització de la coberta superior de l’edifici, a través de la qual es filtrava l’aigua quan es produïen pluges intenses. Seguidament s’abordarà la problemàtica d’uns canalons d’obra de la façana exterior, que es trobaven molt deteriorats pel pas del temps. Per últim, es retiraran les bigues de fusta i els revoltons d’una de les estances, que presentava molt mal estat i fins i tot es va desprendre en part en l’últim episodi de fortes pluges, cosa que va obligar a tancar aquest espai.

“Per a nosaltres és fonamental recuperar el patrimoni municipal i, de fet, hem planificat abordar actuacions a tots els espais on hem detectat greus deficiències per la manca d’inversió en manteniment dels últims temps”, ha afirmat el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val.

El regidor va visitar les obres, recentment, acompanyat per l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, qui va afirmar que “era lamentable l’estat en què es trobava aquest nucli central en la vida de les persones majors de Paiporta”, i que l’equip de govern que encapçala “intentarà per tots els mitjans mantenir en un estat digne els edificis públics”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris