25n
25N
25N

La Llar de la Tercera Edat de Paiporta reobri les seues portes

La Llar de la Tercera Edat de Paiporta reobri les seues portes
18/10/2019 -

La Llar de la Tercera Edat de Paiporta ha reobert recentment les seues portes després de les obres de restauració que ha portat a terme l’Ajuntament. L’edifici és un dels més emblemàtics de Paiporta, compta amb protecció morfològica segons el Catàleg del Pla General i és un lloc de reunió, trobada i socialització habitual. A més, acull diverses activitats per a la gent gran de la localitat.

L’actuació, en la qual el consistori ha invertit 93.162,11 euros, s’ha centrat en l’estanquitat dels canalons ocults de la coberta i la construcció de noves baixants, i la instal·lació de noves línies de vida per a futures obres de manteniment i inspeccions periòdiques. A més, s’han repintat i arreglat les façanes de l’edifici i la mitgera amb les cases annexes. Ja en l’interior, s’ha construït un fals sostre que imita l’antic forjat amb biguetes i voltes, que es trobava molt deteriorat i plagat de corcó en les parts de fusta.

Aquestes actuacions se sumen a la impermeabilització del sostre de l’edifici, obra que es va portar a terme a mitjans de la passada legislatura. Aquestes dos intervencions han deixat la Llar de la Tercera Edat totalment restaurada.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, han visitat la llar ja reoberta aquesta setmana per tal de comprovar en primera persona les millores, i per atendre les peticions de la gerència del centre i les persones usuàries de la instal·lació derivades de la reobertura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 4 =