caixa popular

Històries Nocturnes 2018 conclou amb l'assistència de més de 800 persones

L’última visita va oferir un recorregut per la Llíria del renaixement i del barroc

Històries Nocturnes 2018 conclou amb l'assistència de més de 800 persones
17/07/2018 -

Més de 800 persones van tornar a disfrutar un any més del passat de Llíria amb el programa de visites turístiques estivals “Històries Nocturnes: Patrimoni, Personatges, Melodies i Bon Paladar”. L’últim capítol, “L’Esplendor”, dedicat a l’època renaixentista i barroca, va posar el tancament a l’edició d’enguany.

Els assistents van recórrer la ruta de la Llíria renaixentista i barroca, que els va conduir a l’església de l’Assumpció i Ca la Vila, monuments interpretats per les narracions del tècnic de Turisme Llíria, Vicent Sesé. L’invitat especial va ser “Les Melodies” i va estar dedicat a les dones creadores. En esta ocasió l’agrupació musical “l’Antiga” va interpretar peces renaixentistes de compositores del segle XVII.

“Històries Nocturnes” s’iniciava el passat 23 de juny amb “El Preàmbul”. Va ser una visita especial realitzada al llarg de la ruta de la “Font de Sant Vicent”, amb motiu del 600 aniversari de la mort del copatró de Llíria Sant Vicent Ferrer, que va comptar a més amb una degustació de productes gastronòmics de la marca “Aliments Tradicionals de Llíria” i l’actuació del grup musical “Els Últims Romàntics”.

Estes nits d’estiu han deixat també altres dos apassionants històries. Durant el segon capítol, “Els Orígens”, els participants van recórrer la ruta de “L’Edeta Romana” i van visitar les Termes de Mura i els Mausoleus romans on va actuar el duo format per Mara Aranda i Jota Martínez, músics experts en la tradició musical de la península Ibèrica.

Mentres que durant el tercer capítol, “La Màgia”, es va recórrer la ruta de “la Lyria Medieval”, amb visites a l’església de la Sang i els Banys Àrabs, i la fantàstica actuació de música andalusina i dansa sufí a càrrec del grup Alcazarquebir.

L’art dramàtic, la música en directe o la gastronomia, han acompanyat els assistents en estos espectacles històrics organitzats per Turisme Llíria, on, una vegada més, es va tornar a penjar el cartell de complet abans de l’inici de les visites programades.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris