caixa popular

El fill adoptiu de Manises, José Luis Lazkanoiturburu, rep el nom d'un carrer de la ciutat

El fill adoptiu de Manises, José Luis Lazkanoiturburu, rep el nom d'un carrer de  la ciutat
09/03/2018 -

L’Ajuntament de Manises va aprovar, per unanimitat de tots els grups municipals, la concessió d’un carrer del barri Sant Francesc al fill adoptiu de Manises, José Luis Lazkanoiturburu Korkostegi, a l’últim ple celebrat al mes de febrer. S’ha triat aquest carrer, situat al tram de l’actual Camí de Simetes des de la rotonda on conflueix amb el carrer Àngel Nadal i fins al número 14, perquè és el barri on José Luis va residir i va dur a terme la major part de la seua tasca durant els últims 41 anys de la seua vida.

Recordem que l’11 de febrer de l’any passat, l’equip de govern va triar a José Luis Lazkanoiturburu i Antonio Garai per nomenar-los fills adoptius de Manises. José Luis, un capellà pertanyent a l’orde de Canónigos Regulares de Letrán, va trobar en les parròquies de les barriades obreres i en les comunitats cristianes de base, un espai on demostrar que es podia viure la fe d’altra manera, a més de participar activament al moviment obrer i ciutadà.

«Es tracta d’un reconeixement a la tasca de José Luis Lazkanoiturburu al llarg de tot el municipi i la seua dedicació a manisers i maniseres, ja que sempre ha estat al servei dels més desfavorits i ha lluitat en favor de la justícia social, la qual cosa li va portar a ser una persona volguda, respectada i admirada per tots els que el vam conéixer», ha afirmat l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018